X2

En gira gjeng med fulladede batterier møtte opp etter påskeferien. Vi var klare for de siste 5 ukene på skolen, og girafaktoren var på max. Nå var det frivillig arbeid på X2-Festivalen som sto for tur. Sammen med Sør-Amerika klassen skulle vi jobbe som frivillige, og være med å arrangere festivalen. Festivalen startet på torsdag, og varte frem til lørdag, og værmeldingen for helgen var veldig dårlig. Det regnet og snødde hele helgen, noe som førte til at mange av aktivitetene ble avlyst.

Festivalarbeidet var todelt – det sportslige, og festivalen på kvelden/rigging. Alle hadde fått tildelt en av hver. Første på agendaen var X-surf, som var surfing på Flø. Her jobbet Mats og Peter, mens resten av klassen var for å se på konkurransen. Det var veldig kult å se på, og nivået var veldig høyt. På kvelden var det også fler av oss som skulle jobbe kveldsvakt på festivalområdet. Dette besto stort sett av å selge inngangsbilletter, og passe på at ting gikk greit for seg. Det var ca 7 timer jobbing med dårlig vær, og det var mange kalde og slitne ekstremsport-elever som likevel klarte å holde humøret oppe. 

På fredag skulle egentlig X-free arrangeres. Dette var en frikjøring konkurranse på ski, som var veldig avhengig av bra vær. Denne ble dessverre avlyst, da det var veldig dårlig sikt. Her var det planlagt at flere i klassen skulle jobbe, og hele klassen skulle se på denne konkurransen. I stedet dro vi for å se på X-skate, som var den eneste grenen som ble arrangert denne dagen. På kvelden var det også mange som jobbet kveldsvakt, og vært var ikke på vår side denne kvelden heller.

På Lørdag sto X-creek for tur. Dette var en elvepadling konkurranse, der blandt annet vår kjære instruktør Nicole deltok. Her jobbet vi med blant annet rigging, vakter, i sekreteriatet, og tidtakere. Dette var et utrolig kult opplegg, med veldig mange hyggelige mennesker. Vi som var frivillige fikk snakket en del med utøverne, og lærte at padlemiljøet er utrolig bra. Resten av klassen møtte også opp for å se på konkurransen, og det var veldig kult å se hvor høyt nivå det var på padlingen. 

På kvelden var det en del kule konserter på festival området, og som frivillige hadde vi fått festivalbånd. Flere benyttet seg av dette, og det var veldig kult å få se den siden av festivalen også.

 

Dette var et veldig bra arrangement, som det var kult å få være med å

arrangere. Vi fikk møte masse nye mennesker, og fikk et innblikk i de forskjellige miljøene. 

 

Takk for oss X2, det har vært fantastisk! 

 

XOXO Kathrine & Simon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.