X2 Festivalen

Bilde

Denne uken var X2 festivalen og vi i Ekstremsportsklassen jobbet selvfølgelig som frivillige! Jobben vi gjorde var å sette opp telt og å være portvakter under et av rennene. Som frivillige fikk vi gratis festivalpass, noe vi satt veldig stor pris på.

X2 festivalen er en ekstremsportsfestival med flere forskjellige konkurranser innen en rekke forskjellige sporter. Hovedsakelig er det ski og snowboard som står i fokus, men man har også elvekajakk, surfing og longboard.

Vi var mest spente på frikjøringskonkurransen, her skulle nemlig Torjus i klassen delta! Torjus lagde et veldig bra show og ‘’droppet’’ utrolig  høyt. Mellom 15 og 20 meter! Desverre kom han ikke videre til finalen, men det var ikke så farlig ettersom han hadde klart å imponere oss veldig og kom unna det uskadet.  Det er også vært å nevne at det var flere andre i klassen som deltok i konkurranser og flere som fikk premier, hurra!

her er Torjus på vei ned fjellet.

Bilde

På kveldene var det kjempe liv i Volda på utestedet rokken, her var det kjempe god stemning og masse som skjedde hele kvelden. Premieutdelinger, konserter, øl-smaking og en hel del gode foredrag var det som sto på agendaen og veldig mange elever fra skolen tok seg turen ut og fikk oppleve hva X2 hadde å by på om kvelden.

X2 festivalen var en kjempesuksess og mange i klassen ser nok fram til neste år når flere av oss har tenkt til å delta igjen og oppleve den flotte festivalen Ørsta og Volda har å by på.

Dagens lille skriv ble levert av selveste Petter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.