Uke 13-X2 festival

 

Mandag
Uken startet som vanlig med de ulike valgfagene. Videre dro noen på topptur med Tor Erik til Vallahornet, mens resten tok vasken til Peru helt frivillig. Etter dette var det duket for x2 festivalmøte, noe denne uken har dreiet seg best om. Under x2festivalen kan man delta eller være tilskuer, til en haug av ekstreme sporter, interessante foredrag, eller kose deg med konserter.

Tirsdag
Tirsdagen bestod av terping på høye og lave støttetak i elevkajakk med Loftepus. Noen mestret det bedre enn andre, men alle bedret seg gjennom økta. Så nå er vi alle klare for elva neste uke.

Onsdag
På onsdag tilbragte vi tiden før lunsj i klatrehallen. Der øvde vi på sikring og fall og mange fikk endelig tatt brattkortet. Etter lunsj dro vi inn til Volda for å rigge i stand til X2. Der fikk vi oss røde t- skjorter det stod crew på, noe som fikk oss til å føle oss viktigere enn noen gang før. Viktigst av alt sørget de for 30% på burgere på Cirkle K, med andre ord garantien på en vellykket festival.

Torsdag
Torsdagen tilbragte vi gymsalen der våre kjære assistenter sørget for et opplegg med en kombinasjon av lek, blod, svette og tårer. En av de mer slitsomme kortstokk-lekene vi har vært med på førte til at enkelte i klassen var mer enn villige til å dra for å bygge bane til x-snake. Alt det harde arbeidet skulle vise seg å være forgjeves, ettersom neste dag innebar store mengder regn. På kvelden hadde halve klassen vakt på X2, der vi solgte merch, solgte billetter, rigget til foredrag, voktet den veldig eksklusive inngangen til backstage eller spiste pølser og tomatsuppe på bakrommet. Ingen klager på frivillig arbeid så lenge det er gratis mat involvert. De som ikke jobbet tilbragte ettermiddagen på foredrag, blant annet hørte vi på en inspirerende klatrer som het Frida Halvorsen. Hele klassen ble også blodfans av Sinsenfist og fant våre indre gangstere.

Fredag
På fredag var det tid for surfe-konkurransen. Noen av Norges beste surfere deltok, men uheldigvis var det dårlig vær selv for Vestlandet å regne. På tross av å ha på oss tre ytterbukser vær og hyppig brukt av jervenduk, ble vi en gjennomvåt gjeng. Det var allikevel verdt å bli litt våte for å få med oss de flinke surferne. Vi ville ikke vært foruten. Foredragene på ettermiddagen ble heldigvis holdt inne, der vi fikk et innblikk i livene til en basehopper, en frikjører og ekspedisjonistene i Ægir Expeditions. På kvelden var det klart for noe som var manges høydepunkt denne uka, og det går rykter om klikka stemning og stagediving med selveste Kamelen.
Lørdag

På lørdag var halve klassen frivillige på Xcreek aka elvepadling-konkurransen. Det ga mersmak og vi er nå sykt gira på uken som kommer. Satser på at det ikke blir nødvendig med noen eskimoruller på oss og at vi slipper unna med litt mindre strøm i elven. De som ikke var frivillige, var tilskuere på blant annet x-board, X.splash og klatrekonkurransen. Utover kvelden var det igjen duket for foredrag og konserter. Det var fett.

Søndag
Søndag var det tid for nedrigg og ellers en rolig dag for de fleste av oss. Vi sitter igjen med mange kule opplevelser og ny motivasjon til å bli enda mer ekstreme enn det vi allerede er. Til neste år er vi nok alle å se på deltagerlistene. Vi takker for et godt samarbeid med X2 i år også.

Med vennlig hilsen

Rom 24

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.