White Valley

Onsdag 24.10: Göreme

Frukost. Sykkeltur i White Valley. Felles lunch i Avanos. Besøk på keramikkverksted.

Hei bloggen!

I dag har vi igjen tatt fatt i sykkelen og utforsket Göremes dype daler. For å komme ned så må vi først opp, med andre ord: det var bare å plassere den vonde baken på sykkelsetet. Gårsdagens aktiviteter har gått hardt utover de bakre kroppsdelene, men det var bare å bite tennene sammen og kjøre på. Dagens høyeste punkt ble den tyrkiske versjonen av Flåklypa, men vi måtte finne en alternativ vei siden broen var forsvunnet.

Det var rene grand prixen for å komme seg opp på toppen
Elling koser seg på toppen av Uçhisar

Deretter suste vi ned i dalen. Det endte med noen knall og fall, men prisen for rareste skaden går til Joar. Her skapte han en dramatisk situasjon der kjedet hoppet av og forårsaket et feiltråkk. Det hele endte med en bulk i leggen. Ingen hadde sett noe lignende før, og alle stirret fascinert på innhulingen. Joar ofret blod, hår og tårer, men informerte senere på kvelden om at bulken har blitt en bul.

Elise i full fart gjennom White Valley

Joar holdt heldigvis ut helt kom til keramikkverkstedet der vi fikk en liten smakebit av den tyrkiske kulturen, nemlig pottemaking. Tuva har hele turen gledet seg til å vise frem sine fremragende pottemakerevner, og spratt opp av stolen for å vise seg frem. Hun var svært flink, og Signe hadde lett gitt henne et klapp på skulderen. Dagen skulle egentlig være omme rundt klokken 4, men i kjent tyrkisk stil endte vi ikke på hotellet før lenge etter at mørket hadde senket seg.

Joar og guiden vår, Faruk, følger nøye med på den tyrkisk pottemakeren
Ukens kamel – gjett hvem ;););)

Nye punkteringer har vi selvsagt hatt, listen kommer her!

Onsdag: 
Thea
Tuva
Nicoline
Sara H 2
Sofie
Nikolai 2
Torjus 2
Sara MK
Åsmund
Mathilde
Faruk 2

Total liste kommer til slutt. Bare til å legge inn veddemål, folkens!

Kos og klem fra Johanne. Heia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.