Vinterferie!

Tåkemandag

Denne mandagen dro Eirik og Toremann både X-klassen og Sør-Amerika til Volda. Vi ble satt i grupper for å lære oss å traversere. Denne ferden begikk oppover skitrekket i Volda. Været var surt med mye vind og lite sikt. Turen skulle originalt gå til Melshornet via Grøthornet, men pga. dårlig vær, ble det grillings på toppen av skitrekket. Viking stakk av på damejakt, med Tor-Erik rett i hæla. Dessverre nada resultat på puppiesfronten:( Folk dro også på revy i Volda. 

Buldretirsdag

Tirsdagen hoppet alle spente inn i bussen, destination Ålesund aka. buldrehallen. Tenningsnivået i klassen var latterlig høyt når klassen fikk gå apeshit i klatreveggen. Når dagen var omme og hendene var fylt med blemmer, tok en gjeng en etterlengtet tur til McDonalds Ålesund<3

 

Blåseonsdag

På onsdag dro klassen på tur rettet mot Koppefjellet. I fjellet møtte vi et voldsomt vær, og i matpausen gjaldt det å grave seg godt ned for å ikke blåse bort. Etter nugattien var inntatt var det tid for å grave litt i snøen og lære litt om skred med Bjørnar, før vi trasket videre. Vi bestemte oss for å snu et stykke fra toppen og da fløy det både feller og ski vilt omkring. På vei ned fikk vi også se hvordan vekten fra Sondre påvirket snøen. På kvelden var det LAN i B-salen hvor de som ville prøve seg på Overwatch kunne gi det et forsøk. 

Vasketorsdag 

På torsdag splittet vi klassen i to. Den ene gjengen dro til klatresiloen i Volda, mens den andre gjengen hadde Zumba med Marit. Sør-Amerika klassen var også med. Så var det kanonball og lightning, før lunsj. Etter det dro Ekstremsportklassen og Sør-Amerika klassen til Volda til et møte om Spenningskurset, som vi skal delta på snart. Dette gleder vi oss veldig til:)

I morgen er siste dag før ferien og da blir det surfing for ene delen av klassen, og klatring for den andre. Det blir godt med vinterferie, men det blir trist å ta farvel med Kinaklassen og animasjon, som begge skal på studietur. Hilsen Hanias<3 eks o eks o gessip gørl

heimat!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.