Viku 39&40 – Rævkjøyrt tå Tor-Erik, Showtime og masse kjærleik <3

Viku 39 braka laus med ein heftig time på formingsrommet. Der vart våres kreative evner satt på den ultimate prøve. Me skulle nemleg sy handlenett som den miljøvenlege ungdommen me er. Nokon var i sitt rette element, mens majoriteten var i ukjent teritorium. Noko som endte i nokon kretive løysningar.

Tysdan gikk med til ein anna type ekstremsport. Det vart mykje og nye blåmerker og skader når skating stod for tur. Men me si uss godt fornøgd utta brekte bein fyrste gong i Skatehallen 🙂

 

Onsdan var det klart for Tor-Erik´s helvettes-hinderløype. Detta vart den jævligste dagen så langt, ikkji berre fordi me måtte henge med Baliklassa, men også fordi at etter den 777 burpeesen begynnte ein heftig digg smak av blod å lure seg fram på tunga. Men alle sat igjen med godt humør etter bra innsats av alle. Etter lunsj gjekk tida til nokon heftige skatevideoer.

Torsdan reiste me tilbakji te Mosmarka der me dreiv med den heilt nye ekstremsportaktiviteten utvikla av sjølvaste ekstremsportklassa 2018/2019 sjølv –> SykkelRafting på stig. Det vart nokon heftige tryn, men heldigvis mista ingen bakhjulet denna gongen. Kvelden gjekk til øving på elevkveld sånn som alle andre kvelda te no (det blir eit helvettes shitshow du alder har sett makan te).

Fredan lærte me ko me gjer om me tilfeldigvis møter på ein halvdau mann i skogen, sjøen, vegkanten….. Alle konkluderte med att personen fortsatt ville være like dau etter eit besøk frå uss, men at det var lærerikt og gøy og kunne bruke munn til munn metoden ordentleg. Sjølv om me hadde foretrukket levende forsøkskanina.

Lurdan va det svingseminar med Ingeline. Hovudsakleg gjekk den med på å turke sveitte handflater og lære seg trinn (nokon vertfall). Enkelte imponerte volsomt, Håkon viste at detta va noko han hadde gjort før. Andre hadde kanske hatt bruk for eit kurs te.
ELEVKVELD!!! Endeleg var det tid for showtime. Mange tima med blod, sveitte og tåru, samt lytting te falske toner hadde gått med te noko mesjølv såg på som eit helvettes shitshow. Me imponerte med heftige dansnummre og sketsjer på tross av totalmangel på musikalsk talent. Heldigvis hadde me Liselotte og Henrik som hadde tidanes utfordring med å få ein gjeng surrehuvu utta takt og tone te å levere noko brukbart. overraskande nok gjekk resultatet over all forventning og me endte opp med eit dritbra show og med ein ny superstjerne. Me gleda uss te å sjå deg, Erika, på skjermen om eit par år, om det så er Skal Vi Danse, Torsdagskveld frå nydalen eller Paradise hotel, det siste er kanskje mest sannsynlig. Kvelden vart avslutta med «Grease» i Peisestugu, der alle var einige om at vår versjon av filmhitten var om ikkje bedtre, så langt meir underhaldande.

Sundan var som alle andre sundaga på skula. Halvparten søv te nons og den andre halvdelen reiste på ein aller anna topptur. chilledag te 1000. 

Viku 40 Bali next!! 

Mandag vart det for en gangs skyld finvær, så den ble selvfølgelig tilbragt med teori og informasjon om Bali i klasserommet. Vi smilte lell, ettersom de fantastiske stippene våre og den barske læreren vår vartet opp med nok kaku til hele skolen (det betydde selvfølgelig ikke at vi delte med noen, berre at vi hadde muligheten). 

Tysdagen vart den finaste dagen hittil. Alle trodde dagen skulle bli dritt, men Sunnmøre overrasket med godvær til den maskine turen vi skulle gå. Vi gikk fra Norges vakreste dal aka Romdalen og opp til Hallehornet. Cirka halvveis ble alle dritgira når vi møtte på snø og vi endelig fikk årets første snøballkrig i begynnelsen av oktober. Nå er alle hyped as fuck på randonee til vinteren, egentlig bare lyst til å skippe Bali (neida,joda,littda). Noen koste

seg med pinnebrød og pølser, mens andre koste seg enda mer med spooning og powernap i Jervenduken, det som skjer i Jervenduken blir i Jervenduken….<3

Onsdag ble brukt til store forberedelser til Bali, vi blir tydelegvis aldri lei av å snakke om Bali. Nokon tissa i buksa av spenning, mens andre halvsov i hjørnet. Alle i klassa reiste hjem til vår kjære Tor-Erik, der ble vi servert nydelig dipp med grønnsaker og spilte noen grove runder Ryktet går (sjukt med 18+ versjon).

Torsdag har ikke egt vært enda, men vi later som. Dette er siste skoledag før haustferin og vi tilbringer den plaskende rundt i våtdrakt og saltvattn, håper vi klare

r å ta de av oss etterpå. Neste gang vi snakkas chiller vi i tretti grader. Vi gleder oss masse til Bali og nye aktivteter med en klasse like bra som vår<3

Svallast på beachen :-*

Klem Tuvis&Hannis <3 #xoxo #Loveyoutoothemoonandback #Lovelove #ElskpåHallingdal #Ålinmyheart #Nøtterøyerlittbradetogså #Heerregudvierdigge #Hellbillies 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.