Vi var på Basar!

Dag 4:

Lørdag 6 oktober: Alacati/Makka Beach

Fridag i Alacati. Det vert organisert transport inn til byen. Der er det fleire kafear, butikkar, minibankar og marknad for shopping. Det vert og muligheit for vidare øving i windsurfing for dei som ynskjer det. Felles middag på kvelden. 

 

I dag dro vi på marked! (basar) Der hadde de alt man kunne tenke seg. Guiden vår, Faruk, prøvde å lære oss hvordan man skulle prute, det var ikke like vellykket for alle. Markedet var fullt av folk og var veldig travelt, skikkelig stemning!  Til markedet tok vi buss, den var ganske liten og noen måtte dessverre stå.

Når kvelden kom og det var på tide med middag, dro vi på en veldig fin restaurant. her bestilte de fleste kebab. Elling derimot var ikke fornøyd med den tyrkiske versjonen av kebab og ville helst ha en vanlig rullekebab! Etter mye fram og tilbake med kelnerne fikk til slutt Elling rullekebaben sin, han syntes den var helt grei. 

Før markedet windsurfet vi, nå begynner hele klassen å bli veldig gode! Alle klarer å svinge bra og å komme seg fra et punkt til et annet nesten uten problemer. Instruktørene var veldig imponerte over hvor fort vi lærte oss det.

BileteBilete

Masse ivrige Tyrkere!

Denne karen var veldig glad i hvitløk!.

Denne geita traff vi rett utenfor markedet. Fremtidig kebab.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.