Vi fortsetter å vente på snøen

Mandag løp vi en hinderløype som Joar beskrev på følgende måte «Enkeltmannsforetaket for rosa elefantar og rørsleglede arrangerer ein psykedelisk syrefest idag(Hinderløype/intervaller)».
Det vare en krevende løype hvor vi fikk testet balanse, styrke og utholdenhet.

Tirsdag var vi i skogen hvor vi ble delt inn i grupper som alle fikk noen rekvisitter. VI fikk så beskjed om å dramatisere avslutningen på et eventyr som Joar leste opp for oss. Det hele ente med mange rare og morsomme forestillinger.
Etter å ha dramatisert å spist lunsj syklet vi en veldig teknisk terengløype. Løypa gikk ikke på tid, men man ble trukket i poeng hver gang man måtte støtte seg mot noe/sette en fot ned i bakken. Alle på hver gruppe syklet en gang og vinner gruppen ble til slutte Anders, Håkon, Sofie og Sindre.

På onsdagen jogget vi først en liten runde med Åsmund, før vi lekte stratego i skogen. Stratego er et kortbasert strategispill som helst blir lekt ute med 2 lag, hvor målet er å få tak i alle kortene til motstander laget.
Etter lunsj så vi «The Crash Reel» (http://www.imdb.com/title/tt2499076/?ref_=nv_sr_1) i musikksalen. Dette er en veldig bra film som gir oss et bedre inblikk i Snowboard miljøet, hvor lett det er å skade seg og hvor mye du virkelig må satse for å komme opp på topp nivået.

Torsdagen brukte vi til å lære mer om skred, skredfare, terrengfeller og hvordan og hvor du bør legge opp løypene dine både opp å ned fjellet. Vi hadde også en liten runde på kart og kompass.

Lørdagen var det fjorårs treff. Dagen ble brukt på å forberede seg på underholdningen vi og alle de andre klassene skulle ha for fjorårs elevene senere på kvelden. Underholdningen ble veldig vellykket, og vi fikk mye bra tilbakemeldinger.
Senere på kvelden var noen med på quiz, mens flertallet av fjorårskalvene stakk ut i Volda sammen med noen fra Skolen.

Takk for oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.