Veien går videre

Dag 6:

Måndag 8 oktober: Alacati/Selcuk

Frukost. Avreise til Selcuk med buss. Ca. 2,5 time. Dette blir vår base til å oppleve Ephesus. Etter ein lang dag med innblikk i historien vert det eit lite stopp i eit fantastisk badeland. Felles middag på kvelden. Overnatting på Canberra Hotell i Selcuk.

 

Hei!

I dag dro vi videre fra Alaҫati som har vært vårt tilholdssted disse første dagene av Tyrkiaturen vår. Vi sa farvel pensjonatlederene og de to løsbikkjene som hadde fått for vane å møte oss om morgenen. Foran oss hadde vi en 2 timers busstur, men stemningen i bussen var høy med tanke på hva vi hadde i vente senere på dagen:

Badeland

De første 30 minutene av bussturen brukte vår guide Faruk til å undervise en gjeng skole- og morgentrøtte ungdommer i gresk mytologi på sin gebrokkne engelsk. Han skal ha for forsøket i hvertfall, men mange benyttet heller sjansen til å ta igjen litt tapt søvn eller dagdrømme om hva vi hadde i vente senere på dagen…

Mer badeland

Men først skulle vi på moteshow, hvor vi ble vist ulike skinnjakker og flere av klassens medlemmer fikk prøve sine evner på catwalken.

Spesielt Daniel viste skjulte talenter
Mange benyttet også sjansen til å sikre seg blant annet skinnjakker og lommebøker med litt rabatt.

Etter en liten shoppingrunde gikk turen videre til Ephesus hvor vi i ekte japansk turist-stil tok kameraet fatt da vi skulle se på noen gamle ruiner fra antikken. Her så og gjorde vi mye spennende:

Vi var på teater
 

Omsider kom vi oss gjennom den antikke byen og rullet videre i bussen til dagens høydepunkt, nemlig badeland. Her mangler vi dessverre bilder ettersom alle var opptatt med å ha det gøy.

Badeøkten ble etterfulgt av en kjapp busstur til hotellet hvor folk dumpet bagasjen sin og deretter gikk folk hvert til sitt og spiste middag. Noen fikk til og med gratis te.

Det var alt for i dag. Takk for meg, klem fra Nikolai!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.