Vamos a la Stranda!

Vi starter som vanlig med mandag, den første dagen av den tradisjonelle uka. Vi lekte klasseromsleken (haha, Tor-Erik) og endte altså i musikksalen i stedet for ekstremsportklasserommet. Der sto et program om Norges lavinehunder på programmet. Vi fikk vite smått om verv og organisasjon, men det som traff oss var nok hvordan organisasjonen redder liv. Vi fikk se en video fra jordskjelvet i Nepal fra 2015. Her hjalp det norske mannskapet sammen med sine hunder å redde liv som ellers sannsynligvis hadde gått tapt i ruinene. Sterke saker, Toremann måtte ofre en tåre. 

Etter videoen fikk vi hilse på en flott, svart schæfer som demonstrerte hvordan de gjør funn i krisesituasjoner. Det var tydelig at denne hunden var veldig godt dressert. Den luktet seg fram til Kong (som nesten ikke har lukt) på størrelse med en kvart ert, for så å legge seg ned og markere funn. Frida var i ekstase.

Tor-Erik fant ut at vi bare måtte gunne på for å få mest ut av tirsdagen, så vi måtte uheldigvis skippe morgensamling. Vi kom derimot ikke langt før dagens første problem oppsto. Håndbrekket på tilhengeren hadde hengt seg, så vi sto på bensinstasjonen og ventet på at en tapper Bjørnar skulle redde oss fra motgangen. Videre klarte vi oss helt fram til Hytta, nesten. I innkjørselen ble Caravella påkjørt (ja, vi ble påkjørt IGJEN). Bakluka ble vraka ganske heftig, men det skumle var at Viking, lånehunden til Tor-Erik satt baki der. Den kom heldigvis fra krasjet uskadd, men stresset. Det var ikke noe problem, da vi har folk som Frida og Bønna i klassen. Dusjet med kjærlighet, ble hunden omsider glad. 

Vi kom oss til slutt til trekket. Øvde på 3x cork og backflips, minst. Alle merker at teknikken blir forbedret for hver gang. Det ser ut som om alle koser seg i bakken! Med gondolheis ble noen elever ekstremt glade. Bønnespill, bønner i tacon, Bønna.. ja, man kan si det var god hyttekos! 

Dagen derpå ble vi møtt med egg og ei litta kjeft til frokost. Bakken i dag og, men omsider møtte vi på Sør-Amerikaklassen. Noen av oss i ekstremsport koste oss på bekostning av den andre klassen. Onsdag var nemlig en av deres første skiturer. 

På torsdagen hadde fjorårselevene begynt å komme og Toremann ville ha med flere på dagens opplegg. Han lokket derfor med vafler i skatehallen. Bestikkelsen fungerte veldig bra da vi ble en hel haug i hallen. Veldig gøy å se at tidene i skatehallen har gjort hvertfall årets elever gode! De eldre elevene gjorde sitt beste de også, og flere begynte å få teken på brettet til slutt.

Nesten hele skolen, med fjorårselevene dro til Ørsta skisenter for å teste skiferdighetene på fredagen. Det var mange forskjellige stilarter, både nedover bakken og i heisen. Det var til og med noen jibbere som lekte seg i parken. I pausen ble vi servert med lapskaus og saft av selveste Knuder´n.

Søteste Viking var på boot camp og måtte løpe opp OG ned hele skitrekket. Med tunga på slep jobbet han seg opp trekket.

Selveste Bjørnar var på plass med røde kors vesten sin og fikk, helt på slutten av dagen, endelig en skikkelig oppgave. Maria klarte å vri kneet i 1 km/t og måtte sitte i pulk nedover.

 

Lørdag startet med flere oppgaver for mange av årets elever. Skolen skulle shines opp for fjorårselevene. Det ble duket for langbord med servitører, is og kake på kvelden. Det ble også et opplegg i gymsalen, med innslag fra alle årets klasser + Knud Jørgen der assistentene og noen av fjorårselevene måtte improvisere. Dette var en kveld fylt med elektrisitet, drapsdans, lættiz anime irl, pocha-dub og quiz og litt sånn you don´t own me greier. Senere på kvelden gikk fjorårselevene på fylla, mens årets elever var hjemme og drakk saft 🙂

Sunday funday. På søndager pleier som regel aktivitetene å florere. Det gjaldt også dagens. Topptur, langrenn, klatring, fotball, gaming, tur, nesten hoppe tau og fastelavensbaking. Noen misforsto bakinga, som endte med at Andrea fikk trynet fylt av kræm.

Ellers generell chilling med digg middag og bloggskriving.

Noen oppdaget til og med litt klinings i gymsalen :0. Det må ha gått for seg i går;))))) 

PS: Husk mamma, du hadde ikke eksistert uten hun<3333

xo på do; Atle og Charlotte 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.