Uke syvogførr:)))

Onsdag: Første skoledag her i Ørsta etter Bali! Vi pangstartet dagen med en fjelltur til Skårasalen. Sola strålte i vinterlufta uten en eneste sky på himmelen. Det var en stor overgang fra 30 grader, soling og bading til minusgrader, snø og fjell. Men vi må innrømme at vi har savnet kjære Ørsta og Sunnmørsalpane en smule. Vi klarte alle å komme opp til toppen hvor en nydelig panorama utsikt ventet oss. Her ble det selvfølgelig ei litta fotoshoot-begynner å bli gode der. På vei ned var fjellet rene skøytebanen, og som den lykkelige barnehagen vi er storkoste vi oss med å ake i full fart nedover. Toremann derimot, var ikke like happy for det.  

Torsdag: Ifølge Tor Erik er det slutt på lek og morro, nå er det blodig alvor framfor skisesongen. Han er litt bekymret for om vår fysiske form takler å bestige de kvasse tindane i Sunnmørsalpane. Dermed startet vi dagen med en skikkelig syrefest av morgen økt. Vår assistent Silje kjørte Tabatha og alle jobba knallhardt. Det var blod, svette, snørr og tårer-akkurat slik vi liker det.

 Fredag: På fredagen var det endelig en hel dag med valgfag. Første dagen vi xstremsportere får teste ut valgfagene skolen tilbyr, så det var stas. Til noens store fortvilelse var ikke pardans førstevalget, men men. Noen brukte hele dagen i klatresiloen i Volda, mens andre var med på massasje, sirkeltrening, boksing og skating.

Lørdag: På lørdag hadde vi seminar i Ålesund hvor vi ble bedre kjent med byen og besøkte atlanterhavsparken med masse fisk. Det var Animasjonsklassen som hadde elevkveld og de varta opp med underholdning og viste oss noe av det de hadde jobbet på i år. Det var veldig gøy spesielt da vi ofte ikke ser så mye til animasjonsklassen. Kjekt å bli bedre kjent med de! :)) Etter elevkveld dro vi rett på klassefest. Det var ville tilstander med ekstremt god stemning.

 Søndag: På søndag var alle fyllesyke og ville legge seg. God s.

bilde

Picture 1 of 4

Xoxo Hanna og Akon(Håkon)<333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.