Uke 9 – Skoletur på Orreneset

Heia bloggen 🌈🥰👅✌🏾 Denne uken gikk turen til Orreneset Misjonssenter! Slapp av, vi er fortsatt frilynte😅 Dette ble skolens vinterferie, og hele skolen koste seg sammen med masse god mat, sene morgener og morsomme aktiviteter.

På mandag var det reisedag. Etter middag var det aktiviteter, for de som ønsket. Det gikk i boksen går, kort- og brettspill. På kvelden var det kveldssamling, der temaet var «typisk norsk». Vi kledde oss ut i typiske norske antrekk, sang typiske norske sanger og dansa typiske norske danser. Her fikk de som ønsket muligheten til å danse hallingdans og sparke hatten av stokken.

Hver morgen startet med en frivillig morgenstrekk. Tirsdag var det flere aktiviteter å velge mellom; det sto i blant annet jogging, bandøving, skitur, bootcamp, tegning, museumstur og fottur. På kvelden var det mange som spilte spill, biljard og bordtennis. Det er mye konkurranseinstinkt i denne gjengen, ouff!

No description available.
No description available.

På onsdag var det felles opplegg for hele skolen. Vi ble delt inn i grupper, og alle skulle lage et skuespill basert på noen stikkord og gjenstander. Det var mye latter og god stemning da disse ble fremført. Hver gruppe fikk poeng for sitt mesterverk. På kvelden fortsatte konkurransen med quiz.

No description available.
No description available.

På torsdag var det ny dag, nye valgfag og nye muligheter! Vi kunne blant annet velge mellom skitur, kongen befaler, bootcamp og masse annet sprell. Det sto så absolutt ikke på mulighetene. På kvelden arrangerte assistentene capture the flag. Det var artig.

No description available.

Neste dag gikk turen hjemover. Vi pakket og ryddet oss ut. gøy🙃

På lørdag var det volleyballturnering. Her er et bilde av godgjengen<3

No description available.

X-sport out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.