Uke 9 – Ski, ski og ski

Hei bloggen!

Denne uken har vært forferdelig lang, men på en veldig positiv måte. Vi har gjort utrolig mye siden vi kom hit etter vinterferien, og vi kan helt klart si at Sunnmørsalpene er noe annet nå enn slik det var før ferien. Snø og sol har gjort at vi har fått fantastiske skiturer gjennom hele uken, noe vi har lengtet etter hele januar. På tide!!!<3

På mandag kunne vi sove lenge og vi startet ikke før etter lunsj, med en god dose kor med hele skolen. Til middag ble vi alle overasket med sang og dans der vi fikk oppleve skolens første frieri, av våre kjære Eivind som giftet seg i elevbrylupp på lørdag.

På tirsdag gikk vi på en fantastisk og etterlengtet tur til Vallahornet. Solen stekte, det var helt vindstille og snøen var ikke å klage på. Vi gikk sammen med Bali-klassen, spiste i solen og lagde hopp som mange lekte seg på. Det var flips n tricks og knall og fall. Etter en nydelig nedkjøring bestemte nesten alle seg for å ta enda en tur opp til toppen, for det var selvsagt ikke nok med en tur.

Kvitegga var onsdagens topptur. Dette var en lengre tur, med utsikt ut mot Geirangerfjorden. Sola skinte her også, og selv om noen av oss var litt tunge i beina etter to turer opp til Vallahornet dagen før, var det absolutt verdt det å komme opp på toppen. Her fikk vi følelsen av å være på en «ordentlig topptur», hvor vi måtte gå med ti meter avstand mellom oss en periode for å sikre trygget mot skred. Til tross for at det var vindfullt på toppen, var nedkjøringen her meget bra. Mye puddersnø resulterte også i syrefest i lårene.

På torsdag ble en liten hviledag for mange fra ski, hvor vi oppsummerte uken litt, så på litt skifilm og begynte å jobbe med årboken.

Fredag var første gang med nye valgfag. Vi, Emma og Fridtjof, hadde topptur valgfag, og prøvde oss en tur til Sandhornet. Her var dessverre ikke sikten særlig god, og vi måtte snu halvveis :(. Andre hadde valgfag som mat på bal, hvor de laget en god tre-retters middag ute i snøen. Skating, ballspill og PT-kurs var andre valgfag andre brukte fredagen sin på. På fredagskvelden var det tid for utdrikningslag før den store dagen. Beer-pong med Munkholm, morsomme leker og et lite strippeshow var med på å lade opp til brylupp.

På lørdag var det Rando-highway, et løp som vår lærer Tor-Erik har vært med å engasjere. Noen av oss deltok, mens andre av oss hjalp til med å gi startnummer, styre musikk, dele ut saft og pølser og bidra til skiglede rundt dette løpet. Vi som deltok kunne velge mellom å gå konkurranseklasse eller mosjonsklasse. Noen var gira på å slite seg ut, mens andre ville ta dette som en hyggelig lørdagstur opp til Melshornet. Det var uansett et morsomt arrangement for oss alle, og både konkurrentene og mosjonistene fikk medalje på toppen. Det var også noen utrekkningspremier, hvor flaksen lå hos Fridtjof og Karoline som begge stakk av med noen småpremier som buff, lue, caps og kompass, mens Balilærer Hilde Maria vant en av hovedpremiene på en skidress med verdi av hele 10 000kr!!!

Hvis du vil lese mer og se bilder fra Rando Highway trykk her https://www.morenytt.no/nyheiter/2020/02/29/Topptur-fest-p%C3%A5-Melshornet-21215790.ece?fbclid=IwAR22bmYPNRHoGKzHnUQKhd7JV5UsC4AGv9kHeJe_kqEsTqmsHBWs0U5QrRE

På kvelden var det brylupp, og vi var alle fordelt i ulike roller. Alt fra Kiss, kong Harald, Magic Mike, forlover og Stavangerkameratene var med i bryluppet. Etter en litt uvanlig vielse, spiste vi digg burger og fikk servert panna cotta til desert. Det var mye underholdning og mange taler. Kvelden endte med litt dans og masse kake.

Søndagen ble som vanlig brukt forskjellig. Noen dro på ski, andre så på TV hele dagen. Noen klatret og andre spilte diverse ballspill i gymsalen. Uansett var det en god avslutning på en lang og innholdsrik uke :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.