Uke 9 – klatring i Ålesund og Rando Highway 2022

Mandag

Da var vinterferien vår over. Noen har vært på verdensomreise, mens andre har vært hjemme med nære og bekjente. Mandagen ble brukt til å starte opp igjen. Først fikk vi info om uken, og etterpå hadde vi stikkballturnering med FIT og Bali-klassen. God stemning og gjensynsglede kan man si var temaet for dagen.

Sykdom og smitte fortsatt er en realitet i hverdagen, noe vi la ekstra godt merke til nå rett etter en ferie. Heldigvis for oss har reglementet lettet på seg, og det ser lyst ut med tanke på Lofoten turen vår som nærmer seg med stormskritt.

Tirsdag

Klatring i fokus! Etter morgensamling dro gjengen til Ålesund. Dagens utfordring er buldrehallen i Moa, en superfin og stor buldrehall med masse forskjellige utfordringer. Her holdt vi på hele dagen frem til middagstid. Masse morsomme ruter, utfordringer og samarbeidsoppgaver.

Onsdag

Planen for dagen var å gå Kvitegga med utsikt til Geirangerfjorden. Været skulle være fint, og derfor satset vi på å kjøre litt lenger unna enn vanlig for litt ekstra fin utsikt. Etter morgensamling kjørte vi derfor retning Hellesylt.

Etter vi startet på turen fant vi fort ut av at de fleste hadde tatt på seg litt for mye klær. Plussgrader og full sol gjorde det lett å ta av seg noen klesplagg. Bare ti meter opp i bakken kom den villeste utsikten, ulik noe annet vi har vært med på i år.

Halvveis mot Kvitegga tok vi oss en matbit under Sætre-Nibba. Sola stekte og alle var glade for å være ute på tur igjen. Etter en liten vurdering fra Tor-Erik bestemte vi oss for å gå opp Sætre-Nibba flere ganger istedenfor å gå til toppen av Kvitegga. Det passet bra til dagsformen på gruppa. Fin snø, full sol og utsikt av det sjeldne gjorde kjøringen ned helt magisk. Helt fantastisk dag!

Torsdag

Planlegging til Lofoten! Gjennomgang av aktiviteter på tur og reiseplan. Finværet har kommet til Sunnmøre og solen stekte. Vi samlet oss ute på terrassen hvor Eirik ga oss et par pakketips og pakkelisten ble diskutert. Det nærmer seg! Etter lunsj valgte noen å gå en topptur i finværet.

Fredag

Som alltid er det valgfag på fredager. Denne fredagen var litt annerledes, og vi kunne velge mellom klatring, skate, topptur og sying. Det var en god mulighet for å få minglet med de andre klassene igjen før vi drar på studieturen vår.

Lørdag

Tid for årets Rando Highway! Rennet går ut på å komme seg opp Melshornet raskest. Tor-Erik er med som arrangør, og mange på skolen er med som frivillige og hjelper til under rennet. Her var noen sekretariater, noen stod for musikk og stemning ved pølsebua mens andre stod på toppen og delte ut medaljer til deltakerne. Andre fra skolen deltok enten i mosjon- eller konkurranseklassen. Det blir kåret beste kostyme, så det var både kuer, aliens og bunader å se opp løypen. Vinnertiden var på 24.07 (Håvard Myklebust) som også var ny rekord under arrangementet.

Etter en lang dag var det en fin overgang til Afterski-elevkveld med Bali-klassen. Taco stod på dagens meny og i gymsalen var det duket for konkurranser og aktiviteter. Grip mikrofonen var nok det som slo best an.

X-sport out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.