Uke 9 – elvekajakk og knusende seier i volleyball

Heeeia bloggen!:)<333

Nok en uke har passert i hjertet av sunnmørsalpene, og her er en liten recap:

Mandagen startet brutalt med desperate forsøk på å blåse liv i Anne og Gunnar. Tor-Erik hadde nemlig denne mandagen fått for seg at vi ikke var i stand til å redde liv, noe han hadde helt rett i. Anne og Gunnar var og forble døde 🙁 rip

Etter dette satte vi av tid til å klargjøre for kajakkpadling de kommende dagene.

Tirsdag vendte vi snuten mot Ørsta-Downtown. Her skulle vi leke oss i utløpet til Ørstaelva, og endelig bli introdusert for elvepadling. Mange østlendinger ble denne dagen introdusert for et nytt fenomen; flo og kraftig nedbør i nydelig harmoni. Campen havnet nemlig raskt under vann, og det ble raskt klart at her var det prinsippet «hver mann for seg selv» som gjaldt. De store vannmengdene gjorde at stryket i elva ikke lenger eksisterte, og det ble dermed en rolig seilas denne dagen. Det gleder oss også å melde at Tor-Erik endelig har tatt til vettet og begynt å ta med tennvæske på tur.

På onsdag fikk Tor-Erik gjort oss om til ordentlige barnehagebarn da det stod innelek i gymsalen på programmet. Nå fikk klassen virkelig vist frem konkurranseinnstinktet sitt i de prestisjetunge grenene «Tjukkasdytting» og stiv-heks. I følge Tor-Erik var prestasjonen sjeldent dårlig, men vi har allerede begynt på hardtreningen, og stiller etter hvert sterkt i det kommende Møre-Mesterskapet. Tiden vil forøvrig vise om vi har valgt riktig menn som toppet lag. Se videoen under og bedøm selv:)

Kvelden denne dagen ble relativt rolig. Vi klarte å presse 13 stk ned i 8-manns jacuzzien på skolen. intimt og koselig 🙂 Badeøkten ble avslutett med «holde-pusten konkurranse» i det skitne badevannet, og vinneren av det hele ligger fortsatt på porselensbunnen blandt jet-boblene.

Neida.

Tor-Erik imponerte også denne kvelden sterkt ved å ta en nattarunde på internatet. Ingenting er bedre enn å bli vugget i søvn av Tor-Eriks guddommelige, melodiske stemme<3

Ettersom forholdene i Ørstaelva ble en altfor lett match for denne ekstreme gjengen, oppsøkte vi på torsdag mer krevende omgivelser. Bare en liten halvtime fra Ørsta-City slo vi leir for dagen, for å padle i vaskekte whitewater i godt selskap av norges største paddekoloni. Dette skulle vise seg å vere vesentlig mer utfordrende enn de rolige forholdene få dager tidligere, og de små, vinglete kajakkene gjorde det ikke lettere. Få vendte tørre tilbake fra vannet denne dagen. Ettersom både assistenten og læreren etterlot oss i vannet for å dra på møte og whatnot, måtte vi klare å komme oss hjem selv. Heldigvis var det ikke bare olsofolk og bærumsberter igjen på denne gruppen, og gutta fra bygda reddet nok en gang dagen. Vi bygdegutter er verken spesielt pene eller spesielt smarte, men vi kan heldigvis rygge med tilhenger.

Fredag og det nermer seg helg, og hva er vel mer helg enn å starte degen med en kaffekopp med kommunisme til samtlige. Arbeiderbevegelsen folkehøyskole var på besøk og vi fikk prøve oss som statsoverhoder. Med mye makt følger det også med stort ansvar. Derfor ble stadsbudsjettet brukt på atombomber, forsvar og strippeklubber. Hvis du trodde Stalin styrte med jernhånd skulle du sett hvordan ekstremsport taklet oppgaven. Vi måtte også anvende hjernen for første gang på to måneder. Det var tungt

Lørdag og vi fikk på nytt vist hvor overlegen ekstremsportklassen er. I volleyballturneringen knuste vi allle. Kina måtte batre innse at 100+ treningstimer ikke holdt mot et rustent ekstremsportlag. Det er ikke det at vi er bedre enn de andre, de andre er bare veldig mye dårligere enn oss. neida, joda 🙂 Vi fikk også premie, fordi vi var bedre enn de andre. Premien smakte godt. Sølv er også bra, Kina 🙂

Personalkvelden med 80-tallstema ble en gøyal opplevelse. Ingenting er bedre på en lørdagskveld enn Tor Erik i kjole og Einar med bars som selv Eminem ville vært sjalu over. Med en elgitar og litt dansbandmusikk sørget Birte for en fantastisk stemning. Og hvis ikke det var nok til å lage en prima kveld, så sørget Haibiao for prikken over i-en når han storspilte i sin rolle som askepott. Broadway hit this man up!

Søndagen gikk med til å spise mat og sove. Det var digg. Vi gjør oss klar til en ny uke med tur til Hellesylt for å padle kajakk. Stay tuned:)

x-Sport out.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.