Uke 8 – Kor og Halloween?

Heiaaa bloggen?

Denne uka spøkte det på Møre FHS. Som en oppladning til halloween, arrangerte elevrådet morderleken. Denne leken gikk ut på at alle fikk en person hver som de skulle drepe. Når man dreper offeret sitt, tar man over offeret til den man drepte. Så stemningen har vært spent hele uka.

Mandagen starta med foredrag om valgkampen i USA og ekstremsportklassen hadde ansvar for å vaske skolen.

Vi kjørte det som vanligvis er fredagsopplegget på tirsdagen. Det var siste runde med valgfag for denne perioden. Vi gleder oss til å velge nye valgfag!!

Onsdag var første dag i koruka, som alle hadde gledet seg masse til!!! Selveste faren til Anna of the North hadde kommet helt ifra Gjøvik for å lære oss opp til å bli flinke sangere. Snart runget sangene Fix you, Can’t help falling in love og De umulige (alles favoritt) fra Volda til Saudehornet.

De to neste dagene fortsatte vi med kor og nå kunne også sangene Shallow og Viva la Vida få veggene i gymsalen på Møre folkehøgskole til å svinge. Med guttene som Bradley Cooper og jentene som Lady Gaga, i flerstemt korsang, låt det faktisk ganske vakkert.

I mellom slagene med synging, brukte flere tiden vi hadde til overs på andre aktiviteter. Blant annet har flere vært i Ørstahallen for å klatre, noen har syklet og andre har strikket. I løpet av uka har noen også dratt på tur ut i skogen og på fjellet, i telt og hengekøye, for å nyte høstværet.

Klasserommet er etter lang tid, endelig malt ferdig!! Det har blitt superfint og vi ser frem til å tilbringe masse tid der:)

På lørdag hadde vi seminar hvor vi lærte om situasjonen i Tibet, og på kvelden var det duket for halloweenkveld. Det var skyhøyt nivå på kostymene for kvelden som elevrådet hadde stelt i stand. Mange så frem til kveldens program og spesielt til å gå gjennom det beryktede rødehuset som ble gjort om til et spøkelseshus. De fleste kom likbleke ut igjen etter å ha gått gjennom det?


Da kostymekåringen sto for tur, stakk Hedda og Anniken fra x-sport soleklart av med seieren i duokategorien??

Helt til slutt ble resultatet av morderleken presentert. Stijn gikk av med seieren for flest kills. Og vi kan endelig slippe å se rundt hvert eneste hjørne når vi går rundt på skolen. Pfffjuuu

Neste uke ser vi frem til mer aktivitet og 30 dagers challenge!?

X-sport out✌️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.