Uke 8 – Kor og Halloween🎃

Heiaaa bloggen🤩

Denne uka spøkte det pü Møre FHS. Som en oppladning til halloween, arrangerte elevrüdet morderleken. Denne leken gikk ut pü at alle fikk en person hver som de skulle drepe. Nür man dreper offeret sitt, tar man over offeret til den man drepte. Sü stemningen har vÌrt spent hele uka.

Mandagen starta med foredrag om valgkampen i USA og ekstremsportklassen hadde ansvar for ĂĽ vaske skolen.

Vi kjørte det som vanligvis er fredagsopplegget pü tirsdagen. Det var siste runde med valgfag for denne perioden. Vi gleder oss til ü velge nye valgfag!!

Onsdag var første dag i koruka, som alle hadde gledet seg masse til!!! Selveste faren til Anna of the North hadde kommet helt ifra Gjøvik for ĂĽ lĂŚre oss opp til ĂĽ bli flinke sangere. Snart runget sangene Fix you, Can’t help falling in love og De umulige (alles favoritt) fra Volda til Saudehornet.

De to neste dagene fortsatte vi med kor og nü kunne ogsü sangene Shallow og Viva la Vida fü veggene i gymsalen pü Møre folkehøgskole til ü svinge. Med guttene som Bradley Cooper og jentene som Lady Gaga, i flerstemt korsang, lüt det faktisk ganske vakkert.

I mellom slagene med synging, brukte flere tiden vi hadde til overs pü andre aktiviteter. Blant annet har flere vÌrt i Ørstahallen for ü klatre, noen har syklet og andre har strikket. I løpet av uka har noen ogsü dratt pü tur ut i skogen og pü fjellet, i telt og hengekøye, for ü nyte høstvÌret.

Klasserommet er etter lang tid, endelig malt ferdig!! Det har blitt superfint og vi ser frem til ĂĽ tilbringe masse tid der:)

På lørdag hadde vi seminar hvor vi lærte om situasjonen i Tibet, og på kvelden var det duket for halloweenkveld. Det var skyhøyt nivå på kostymene for kvelden som elevrådet hadde stelt i stand. Mange så frem til kveldens program og spesielt til å gå gjennom det beryktede rødehuset som ble gjort om til et spøkelseshus. De fleste kom likbleke ut igjen etter å ha gått gjennom det😱


Da kostymekåringen sto for tur, stakk Hedda og Anniken fra x-sport soleklart av med seieren i duokategorien🥳🙌

Helt til slutt ble resultatet av morderleken presentert. Stijn gikk av med seieren for flest kills. Og vi kan endelig slippe ü se rundt hvert eneste hjørne nür vi gür rundt pü skolen. Pfffjuuu

Neste uke ser vi frem til mer aktivitet og 30 dagers challenge!🤗

X-sport out✌️

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.