Uke 8 Klatring og skredlære

Heeeia bloggen!!

Uka begynte som vanlig med valgfag og vasking. Da går det for det meste i kickboxing, strikking, styrketrening og sying. På kvelden gjorde vi oss klare til en dag på ski med skredlære i fokus.

På tirsdagen hev vi oss inn i bilene og dro på jakt etter snø. Vi delte oss inn i to grupper og lagde to ulike skredscenarioer. Hver gruppe gravde ned dukker som den andre gruppa skulle redde. Vi fikk god erfaring med å lete etter folk i skred, men man kan aldri bli helt ferdig utlært, så vi ser frem til å jobbe mer med dette for å bli gode turbuddies. Etter redningen, koste vi oss med bål og toast:D

På veien ned fra fjellet, var det mange som fikk kjenne på ulike forhold. Blant annet slushføre, is, stein og spiker. Dette førte til mange riper under skiene.

Etter en dag på ski, gikk turen inn til klatrehallen i Ørsta. Her fikk vi buldra og klatra som vi ville før vi dro tilbake til lunsj.

Etter lunsj fikk vi opplæring i hvordan man skal reparere ski med riper i (noe som veldig mange av oss trengte).

På torsdagen bar det igjen til klatrehallen med mye lek og moro. Tor-Erik introduserte oss også for en lek som heter shark attack og da ble god kok.

Etter en god økt i klatrehallen, planta vi oss godt ned i den gode sofaen i klasserommet vårt for å se på GNAR. GNAR er et spill på ski hvor målet er å få så mange poeng som mulig. Man kan få poeng ved å gjøre kule ting på ski som å ringe mamma på vei ned fra fjellet, kle seg ut eller tisse i løypa. Filmen ga mye inspirasjon til å lage vår egen game of GNAR. Så nå ser vi frem til neste tur i skianlegget!!

På fredagen var det valgfag som normalt. Her går det i asiatisk matlaging, klatring, yoga, ballek, strikking og topptur på ski i alle slags forhold. Hehe

På lørdagen hadde Tor-Erik, sjefen sjæl, seminar om hvordan det var å leve et år på Svalbard. Tror mange kunne tenkt seg å reise til Svalbard en gang:)

På kvelden var det duket for elevkveld med Baliwood som tema. Ekstremsportklassen stilte sterk i kostymekonkurransen. Bali leverte med et fabelaktig show med mye dans, latter og roasting. Ekstremsport var nominert i alle kategorier og stakk av med seieren for beste instafeed!! (Noe vi har som stort satsningsområde på linja)

Søndager byr som oftest på mye forskjellig. En liten gjeng var ute på tur til Lidaveten, som var den første turen vi gikk sammen som klasse, mens andre trente eller slappet av på skolen. Alt i alt, enda en bra uke på Møre!

Snakkes neste uke:)) X-sport out!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.