Uke 7 – elvekajakk og elevkveld

Blogg uke 7 – Bendik & Ingrid

Uken startet med valgfag som vanlig. etter lunsj fikk vi utdelt sender – mottaker, søkestav og spade. deretter fikk vi et raskt kurs av Tor- Erik, som lærte oss om ski, skisko, staver og prepping av ski. 

På tirsdag begynte vi med introduksjon til sender – mottaker.  Vi dro opp i skogen rett over skolen, og fikk testet ut de nye søkerne våres. Vi gjorde ulike oppgaver, for å bli godt kjent med hvordan de fungerte. Det var vått og kaldt, men vi koste oss likevel. Alle hadde tatt med seg noen vedkubber hver, og vi fikk lagd et fint bål, der vi hadde en lang og god lunsj. Alle hadde med seg godt humør, og kose turen endte med en morsom kortlek som Tor- Erik hadde på lur (stratego). 

Onsdagen gikk til å forberede elvekajakker og utstyr, og få alt på plass i hengeren. 

Torsdagen var det tidlig opp og avgårde-kåre til Fosnavåg og Sunnmørsbadet for introduksjonskurs i elvekajakk. Her fikk vi prøvd oss på å gå rundt, kameratredning og mye mer.

Fredagen gikk som vanlig med valgfag på formiddagen. Hele ettermiddagen og kvelden gikk til å forberede morgendagens elevkveld. 

Dette innebar selvsagt en ny runde farging av hår. Oskar og Stijn var igjen ofrene, og resultatet var som vanlig magisk. 

Helgen ble startet med 4 timer swing med Ingeline. Her briljerte x-sport som vanlig, med Ådne i spissen. 

Lørdag kveld var det endelig tid for elevkveld. Vi serverte både taco og et usedvanlig bra piratshow. Det ble sang, dans, sketsjer og diverse konkurranser. Alt traff perfekt og oppvisningen gikk som varm kniv i smør. 

Søndagen forble hviledag for de fleste av oss. Et par dro til klatrehallen for å teste ut de nye buldrerutene, og andre spilte futsal.

Tusen takk for nok en fin uke, vi har kost oss masse – både i vann og på scenen!

Peace, X-sport out<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.