Uke 6 – Via Feratta og andre festligheter

Hallais bloggen!

En ny innholdsrik uke her i Ørsta har passert. Etter en langhelg startet uken med en rolig tur opp til Kyrkjetinden med blå himmel og steiksol!

Nydelig vær og utsikt fra Kyrkjetinden, her er et bilde fra toppen med panoramaview av nabo-fjellet Saudehornet. Etter denne turen kan vi krysse av å ha vært på alle fjellene i bakgården til skolen.

Omringet av myrull og fjell, tok vi oss tid til en lang og god lunsjpause.

Bilde fra toppen, NKVO, utnytter nok en gang finværet og utsikten med en god pause på toppen også. Visst nok med mye prat fra Tor-Erik om fjell og vær og skred og sørsider og mer skred og skisesong osv. Vi har mye som må læres før vi hiver oss utfor bratte fjellsider når snøen kommer.

Onsdag Via Feratta

Onsdagen hoppet vi inn i munibussen og tok turen til Loen for å klyve Via Ferrata. Dagen startet med 400 høydemeter opp en lang grusbakke dekt i tykk tåke, men utsikten som ventet oss over skylaget var magisk!

Etter litt klyving var vi ved første pitstop, se for en vakker gjeng! Og fytti* se så tøft det er over skydekket, med steiksol og speedglidere flyvende over oss.

Ikke for å skryte, men hele klassen tok D-ruta (sykt ekstremt ass).

En rimelig blid og fornøyd Anniken på tur over et juv i g-stringen (tihi). Ikke en g-string for de med høydeskrekk!

Etter en lang, men fin dag med klatring og klyving opp Hoven, kom vi opp på toppen til nydelig veggiswraps mens vi satt å så på solnedgangen.

Bilde: «Elg i solnedgang» av Tiril Fossheim

Torsdag – Vaskedag

Torsdag er fast vaske og suppedag, uten å nevne navn (Håvard og Sondre) så er det muligens greit at det må ryddes å vaskes en gang i uka.

Fredag – Valgfag

Vanlig fredag med valgfag og digg salatbar til lunsj.

Lørdag – Seminar

På lørdag hadde vi seminar der fokuset var på årets tv-aksjon. Vi var en gruppe på 40 stk som spredde oss på forskjellige steder i området og plukket søppel. Om du ikke har gjort det, husk å vippse til 2133 for å støtte WWF sitt arbeid for et renere hav!

«Mannen med ljåen»

Med dette stramme bilde av Sondre runder vi av med ukens budskap: ikke kast søppel i naturen, hold havet rent!

X-sport out<33:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.