Uke 6 – rando, buldring og Fifty Shades

Heiiaaaa bloggen<33

Dette har vært en knall brauke, med mange gode opplevelser!!!

Mandag var det dekket for valgfag før lunsj og deretter var det romvask på hele skolen.

På tirsdag dro vi på topptur til Sandhornet. Vi prøvde å gå opp på baksiden for å prøve noe nytt. Dette var den første turen vi hadde med plussgrader på ski. Vi observerte flere snøskred fra andre fjell, og vi gravde snøprofil for å lære mer om lagene i snøen. På grunn av dårlig snø så bestemte vi oss for å snu like før toppen.

Onsdag dro vi til Ålesund for å buldre. Det var gøy å komme til en stor buldrehall hvor vi fikk prøvd oss på mange forskjellige ruter. Mange fikk utfordret klatreferdighetene sine og mestret nye vanskelighetsgrader. Dagens høydepunkt var BK på tur hjem. 

På torsdag hadde vi skredlære med Tor Erik. Vi fikk se en video av kameratredning noe som gjorde oss mer rustet til å prøve det i praksis. Etter lunsj planla vi klassefest for å feire at det nymalte klasserommet står klart. 

Fredag hadde vi hel dag med valgfag, de fleste av oss gikk topptur til tuekollen. Vi ble undervist i forskjellige snøtyper underveis og fikk gå alene og prøve å lete etter god snø. Dette var god læring for å bruke det vi har lært i praksis. 

På lørdag hadde vi blasfemiseminar med Eirik. Under seminaret fikk vi se Monthy Phyton som er en film som baserer seg på blasfemi. Etter seminaret var det duket for elevkveld av FIT klassen. Temaet var fifty shades og det ble mye drøye kostymer. FIT lagde et show med temaet sex og det ble veldig vellykket. 

På søndag gjorde vi mange forskjellige ting. Det gikk i klatring, ski, skating og testofotball!!

X-sport out<333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.