Uke 51: Siste uka før jul!

Dette er siste uken før juleferien. En uke preget av blandede følelser. Selv om vi alle gleder oss til jul, gruer vi oss også til å dra fra hverandre, spesielt Body & Mind og Sør-Amerika klassene, som vi ikke ser igjen før februar.

 

Uken begynte med at 3 fra x-sport og 3 fra SA satte sammen tidenes største julelenke av alle jakkene og utebuksene som hang rundt på skolen, midt på natta! Skolesiden på Facebook ble preget av meldinger fra en noe frustrert Tore på morgningen, og etter hvert meldinger fra elever som ikke med en gang klarte å finne klærne sine… Men de 6 tøffe gledessprederne ble rost av rektor på morgensamlingen for kreativitet, initiativ og felleskap. Vi har jo tross alt «knytt» hele skolen sammen! Resten av formiddagen ble brukt til rydding etter juleball og andre juleaktiviteter fra forrige uke, og vi valgte valgfag for neste periode, samt at vi besvarte et skjema om hvorfor vi valgte Møre Folkehøyskole. Etter middag var volleyball en aktivitet flere brukte tiden på, men vi som lagde julelenka trengte heller tiden til å sove. Assistentene brukte denne dagen til å gå sin første topptur med randonee ski med noen fjorårselever.

1931937_10153703883660519_1831187446_n  702763_10153703883605519_878959365_n

På tirsdag dro vi og Sør-Amerika klassen opp til gapahuken med ski, akebrett og søppelposer. Vi grilla pølser, hadde snøballkrig, akte, sto på ski og koste oss skikkelig! Etter middag lagde og utførte noen av gutta en hinderløype i gymsalen. Jakob og Gard hadde også i tillegg sammen med Adrian (SA) en «300» treningsøkt. På onsdag var det spinning og styrketrening med Ingeborg. Noen var litt ekstra slitne den dagen… Etter lunsj så klassen en veldig kul dokumentar om klatringens utvikling!

 

På torsdag var det nok en styrke/basis-trening med Ingeborg. Heldigvis hadde vi noen morsomme leker som oppvarming. Carsten var veldig flink til å komme med leker! Etter lunsj var det super vasking av rommet før juleferien. Noen gjorde også en siste touch på de fine rommene og gangene som har blitt pyntet for julen. På kvelden ble det kåret en vinner for beste gang og beste rom. Det var jevnt mellom 1. etasje på annekset og 2. etasje på internatet, men det var 1. etasje annekset som vant. Det var nok toalettet, utkledd som et reinsdyr som avgjorde det!

 

Fredag våknet vi til en herlig julefrokost. Etter det dro folk en etter en hjemover for å feire jul. Det ble utdelt mange gode juleklemmer den dagen, så da får vi håpe vi klarer oss uten hverandre frem til 5. januar…

… AAAH JEG SAVNER DERE ALLEREDE!

GOD JUL OG GODT NYTTÅR! 😀

Trude og Gard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.