Uke 50: Randoné, brattkort og juleball

Mandagen startet som vanlig med valgfag. Etter valgfag var det duket og klart for klassetime. Det var stor og god spenning i klassen når Tor-Erik sa vi skulle på vår første randoné tur (wooho!!). Så med det gikk dagen med på smøring av ski og pakke til turen.

Natten kom og gikk og omsider skulle vi på tur. Denne fine tirsdagsmorgenen startet sterkt med gjennomgang av skredvarselet, «better safe than sorry». Etter nøye analyse fra Tor-Erik fant vi ut at det var forsvarlig å dra på tur. Vår første randonétur fant sted i fjellet rett over Standalhytta (shutout til første uke). Effektiviteten var nok ikke helt på topp, men som vår lærer sa «idag håper jeg dere gjør mest mulig feil». Men skiene (og de kule todelte snøbrettene) fant sin plass på føttene til 18 ekstreme individer. På vei opp i lia hadde vi flere stopp, et par for å ta av/på seg klær. Vi hadde også et lærerikt stopp hvor vi lærte å grave ut en person tatt av skred, samt å analysere og teste snøen vi seinere skulle stå på ski på.

Etter en kraftig lunsj i stiv kuling bar det på vei opp mot toppene. Vi skulle ikke helt opp, så vi stoppet på det mest passende stedet. Da var det av med feller og på med hjelm så fort vi maktet, den stive kulingen stod sterkt og dro med seg menger med snø som havnet på alt og alle. Nedturen var heldigvis ikke en nedtur, men tvert imot fantastisk og lærerik. Utstyret ble testa i feltet og stemninga var på topp. Alt i alt var hele turen meget innafor.

Klatring stod for tur på onsdagen. Da var det klart for at resten av klassen tok brattkortet. Sensoren var yours truly Tor-Erik moen. På lik linje med eksamensensorer styrer han med jernhånd. Undersottene tok testen med varierende hell, men stemningen skulle det ikke stå på, bedre lykke neste gang.

Torsdag var siste linjetime for året, litt trist men vi kommer sterkt tilbake i 2k20. En drøyt lang google-undersøkelse om Balituren tok opp mesteparten av timen. Men det var ingen fortvilelse, assistentene stod for gløgg og kake.

Fredagen bestod det meste av prepping av juleball og valgfag. Og på kvelden var det den store avsløringen av nissevennene. Vi samlet alle i peisestuen hvor den store avsløringen skjedde. Alle fikk sin siste gave fra nissevenn, og med det skapte det god stemning videre utover fredags-quizen.

Så var det lørdagen, den støre ball dagen og siste dag av 30 dagers challengen. Det var stor jubel på toppen av gapahuken etter å ha gått 12000 høydemeter på 30 dager. det ble feiret med fellestur opp og champagne (alkoholfri)

Etter mye romstering med dresser, slipsknuter, klipping av kjoler, hår, sminke og hele pakken gikk det mot kvelden og juleballet stod for tur. God julemiddag med pinnekjøtt og ribbe, underholdning, dansing, herrenes og damenes-tale. En desidert 10 av 10 kveld. mange holdt på til langt på natt, stemningen ebbet ikke ut. Til syvende og sist kan vi si at denne uken ikke har manglet noe.

XOXO <3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.