Uke 5 ved Møre Folkehøgskule

En ny uke har passert, og nye utfordringer sto for tur 😀

Vi startet uken med utdanningsmesse i Ålesund. Her fikk vi muligheten til å utforske skolemulighetene, både i inn- og utlandet. Det var en god mulighet for å få bredere innsikt i hva man gjør i høst. Det var i varierende grad hvor mye utdanningsmessen ble brukt, på utkikk etter nye vendinger i livet. 

På tirsdag var det sol og vi fikk muligheten til å klatre ute på Kyrkjesteinen. Her var det mulig å utfordre seg i mange ruter, på en ny måte i natulige omgivelser. Det var satt opp 5-6 ruter, så her var det mye å bryne seg på! Det var mye aktivitet gjennom hele dagen, med mye klatring, solbærtoddy for de som ønsket og etter hvert varming ved bålet! 

Fin utsikt fra kyrkjesteinen

Onsdag bydde på klatring ved klattreveggen i Ålesund. Det virket som at alle hadde glede av dette, både gjennom å klatre på led, topptau og buldring. God klatrehall, med stor variasjon i klatre- og buldreruter! Her fikk de siste også bestått prøven, så da har alle brattkort i «lomma»!

God stemning på klarting i Ålesund

Torsdag fikk vi se en dokumentar om Shane McKonkey, for å inspirere oss til å være mer ekstreme. Det var samtidig en inspirasjon for at vi skal komme oss mer og oftere ut av komforsonen og utfordre oss selv mentalt. Det var morsomt å se et ytterpunkt innenfor det ekstreme  i skimiljøet og at man kan kombinere flere idretter samtidig.

Fredag var det valgfag etter eget ønske. Folk begynner å bli ferdig med toveprosjektene sine, matlaging med Haibiao lagde masse, ulike retter, pardans med Jørn og aktivitet med assistentene etter lunch.

På lørdags formiddag hadde vi seminar med Steinar Bryn. Dette seminaret handlet om kraften av dialog, og hvor viktig det er å kommunisere med hverandre. Dette var veldig interresant, og de fleste syntes dette var et av de bedre seminarene vi har hatt. Lett å holde konsentrasjonen og muligheten for å kunne komme med innspill og dialog. Utover kvelden var det Kina-klassens tur til å ha elevkveld, og her var det mye snadder og latterkuler! Godt planlagt og gjennomført!

Søndag har bydd på en rolig dag, med sol og blå himmel. Så her var det masse muligheter for å komme seg ut. Noen tok seg en tur til gapahuken, og noen dro til Vallahornet. En vakker dag i Ørsta, og ellers i Sunnmørsalpene. Ellers begynner Sør-Amerika elevene å komme tilbake denne helgen, til vår glede! I løpet av de neste dagene, kommer folk fra Body & Mind klassen og blir mer liv og røre ved skolen!!! Til alles glede 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.