Uke 5 – pudder og syra

Heyyyy bloggen<33

Enda en uke har gått og vi legger bak oss en uke med MASSE ski!! Vet ikke med resten av klassen men jeg er heelt pudding i beina og sliter hver gang jeg må opp til rommene våre i 3. etasje… 

Mandagen startet med nye valgfag før lunsj!! Masse nytt og spennende, blant annet klatring, ballek, origami og kickboksing.

Tirsdag gikk turen til klovekinn på rando og FOR EN TUR!!! Vindstille på toppen, omtrent urørt pudder og liiitt varmere enn vi har hatt i Ørsta de siste ukene hahaJturen startet med en litt småheavy traktorvei, men med crazy nydelig havutsikt lengre opp var det 100% verdt det. På toppen av det hele hadde vå kjære lærer tatt kakao og krem til oss<33 det gjorde turen komplett ass, selv om noen (Tor Erik) var så opptatt av kakao og krem at han omtrent glemte å spise lunsj… 

Onsdag gikk turen til vårt elskede Vallahorn. Selv om det ikke har snødd på en god stund klarte vi likevel å finne litt urørt pudder, så alt i alt en ganske så god dag!

Torsdag, eller skal vi si tirsdag…? repeat av turen fra tirsdag ettersom det hadde kommet litt nysnø, så da ble det båling, mer kakao og krem, og enda mer pudder! Ikke helt til toppen denne gangen, i dag var vi bare ute etter den gode snøen! Vi hadde og med oss Bendik, assistent i FIT, fjorårsassistent William og fjorårselev Eivind på tur, koselig med besøk! 

Fredag=valgfag! Mye forskjellig, blant annet topptur, knutekunst, yoga, kickboksing, asiatisk matlaging mm. Vi som var på skitur hadde i hvertfall en veeeldig fin kosetur i påskesola oppe ved Standal!! 

På lørdag startet ikke seminar før kl 15 som betyr at vi hadde mulighet til å stikke på ski på dagen, eller eventuelt sove litt ekstra lenge. Anbefaler siste alternativ. Vi hadde yoga med instruktør fra Optimal helse, gøyyyyy!

Kina stilte opp med taco og elevkveld med valentines! De innfridde til forventningene med et dritnice show, og myye bra kostymer!

X-sport out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.