Uke 5- powpow og hyttetur❤️

Hei snupper, kjerringer og gubber

Mandag tok vi turen til Ålesund, hvor det ble arrangert utdannings-messe. Noen ble klokere, noen vet fortsatt ikke og andre samlet inn godteri og brus. Til kvelds disket Jesus opp med med kakao og krem. smakte himmelsk.

De neste dagene bestod av hyttetur til Grøndalen. Tirsdagen startet med å grave frem hytta. Deretter gikk vi opp på en liten topp, hvor vi hadde off-pist kjøring. Videre gravde vi snøklokke og bålplass +Hanne. Til middag fikk vi taco. Det var skamdigg. utpå kvelden gikk noen en fin tur opp i lia og fikk tidenes skogs kjøring i mørket. Imens en gjeng var ute på tur var resten av gjengen igjen på hytta. avsluttet dagen med tomatsuppe på hele gjengen.

Onsdag. vi startet dagen med tur opp til Sunndalsnipa. været var ikke helt på vår side så vår flotte lærer vartet opp med skredlære. Vi gravde ulike snøhuler og øvde oss på og grave oss ned om nødvendig. Etter lunsjpause spente vi på skiene og danset i skogens pudder himmel. noen ble så gira at de gikk en tur til. HELT SJUKT ASS FYFELA. En sliten gjeng kom hjem og skrubultne var vi alle. Jentene vartet opp med Tor Eriks spesial Wrap. Kvelden kom fort og vi var gira på og finne på mer sprell. En gjeng dro på ny skogstur med skia på beina, mens andre hoppet fra taket på hytta og utedoen. Kvelden ble avsluttet med å grille pølser ute.

Etter 2 døgn på en trang hytte med lite strøm og nedriti utedass var vi blitt en enda mer sammenspleisa gjeng og flere minner rikere.

Fredagen startet med valgfag. Etter det gikk en stor gjeng til vallahornet eller nivane. Natt til fredag hadde det kommet litt snø i fjellet. derfor ble nedkjøringen som en våt drøm. «Morsomt at nedturen er den store oppturen i turen»-Henrik Schøytz(i 35 grader).

Til alles fortvilelse ble lørdagsseminaret avlyst.. En stor del av klassen dro ut på skitur til enten Gapahuken eller Vallahornet. Det var nok en gang silkeføre, blå himmel og strålende sol. Videre var det foredrag om Climate Change.

I dag var nesten hele klassen enten på strandafjellet, gapahuken, Sandhornet eller Vallahornet. Forholdene imponerte nok en gang. Sandhornet er et fjell som ligger like ved Ørsta. nedkjøringen er fenomenal fordi alle kan gå her utifra ferdigheter. Det var flere som tok 2 turer opp til toppen for å kunne kjøre i brattere terreng. Det har vært helt sjuk guttastemning, jentestening og en syyyyyyykt bra klassesteming denne uka!!!

-Marlene og Henrik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.