Uke 5 – en roligere uke

Heia bloggen!!??

Femte uka med gjengen har vært en litt roligere uke på skolen etterfulgt av frihelg!!?

Mandag startet vi dagen som vanlig med valgfag. Etter lunsj hadde vi oppsummering med klassen om hvordan vi syntes Trysil turen var. Alle var enige om at det var SJUKT fett ???. Det var veldig fint vær så flere av jentene i klassen spiste ute etter middag☀️.

Tirsdag startet vi dagen tidlig med å sykle til Volda bikepark. Det var strålende sol og vi fikk prøvekjøre løypa før vi satte i gang dugnadsarbeidet for å hjelpe til med å ferdigstille den☀️☀️. Det var god stemning i gruppa selv om vi måtte at utallige turer med trillebårer fulle av grus opp og ned løypa?. Vi koste oss med en bedre lunsj ved bålet før gjengen fortsatte med arbeidet??. Det eneste som satte en demper ved dagen var at Bendik tryna på sykkel og måtte kjøres til legevakta?. Han fikk en lett hjernerystelse og ble ganske forslått, men det går heldigvis mye bedre med han nå ??.

Onsdag pakket klassen tursekken og skulle bestige Fingeren. Det var dessverre litt for dårlig vær så vi måtte endre planene i siste liten og dro heller til Langenestinden. Tor-Erik lovet oss at utsikten her var minst like fin så gjengen var enige i valget. Første halvdelen av turen opp var veldig fin og vi stoppet og spiste lunsj ved Fladalsvatnet med god utsikt til toppen??. Siste halvdelen av turen opp var veldig bratt og det ble mer og mer tåke jo høyere opp vi kom?. På toppen så vi ingenting så Tor-Erik var så generøs og viste oss et bilde av hvordan utsikten egentlig skulle være. Det var god stemning i gjengen på vei ned til tross for at vi ikke fikk sett utsikten og toppen var selvfølgelig tåkefri når vi kom ned til Fladalsvatnet igjen?.

På torsdag hadde vi klassemøte angående studieturen til Bali. Vi diskuterte også andre mulige alternativer, men fant ut at vi trengte litt mer tid på å tenke på dette før den endelige beslutningen blir tatt?. Etter den ukentlige romvasken brettet vi opp armene og begynte oppussingen av klasserommet??. Det var høy musikk og god stemning??.

Fredag hadde gjengen valgfag på dagtid og kosetid i klasserommet etter kveldsmat??. Det ble Førstegangstjenesten på storskjermen i klasserommet etterfulgt av Rutete Ninja. Ja, vi ELSKER Herman Flesvig❣️❣️❣️

Vi hadde egentlig frihelg denne helgen, men lørdagen ble brukt til å arrangere downhill-sykkelkonkurranse i Volda?. Vi var stasjonert ut forskjellige steder i løypa. Noen var løypevakter og noen tok tiden. Det var UTROLIG fett å se de store gutta konkurrere og vi ble også veldig imponert over de små kidsa som syklet vanskeligere løyper enn de fleste av oss tørr?.

Etter sykkelkonkurransen dro klassen på hyttetur til en leid nytte i Sæbø. Det var god stemning i gjengen og alle koste seg på lørdag før en rolig søndag på skolen??.

X-sport out?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.