Uke 49

Hei bloggen!!

Denne uka startet med div. valgfag på mandag, etterfulgt av skredlære med Tor Erik. Skredlæren ble satt ut i praksis på tirsdagen der turen gikk til Hornindal Skisenter. Vi fikk testet og kjent på utstyret før skisesongen setter inn for fullt. Blant annet sender/mottaker ble testet ut i praksis og vi fikk kjenne litt på hvordan det var å lete med disse i terrenget. Det ble også bygget et hopp der flere fikk teste ferdighetene.

På onsdagen delte vi klassen i to der halvparten var og skatet, mens den andre halvparten var og klatra i siloen i Volda. Gruppene byttet plass etter lunsj. Onsdag kveld kom selveste Karpe diem til Ørsta under visningen av kinoen Adjø Montebello. Og selvsagt var det flere som tok seg turen for å se artistene på nært hold!!

Torsdag fikk vi igjen besøk av psykologen Ernst Olav der vi alle fikk både repetert og satt tankene i sving om psykologien bak et godt liv.

Fredag bestod av div. valgfag fra skating, til matlaging og strikking osv.  Lørdagens seminar ble holdt av Beate og Tiina. Det var juleverksted, og vi fant alle det kreative hjørnet til å lage alt mulig julepynt, kort, og kaker. Lørdagskvelden var fylt med Quiz og film.

På søndagen valgte noen å reise til Flø for å surfe, mens andre dro på ski, eller slappet av på skolen.

Snakkes!! 

-Øyvind og Elin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.