Uke 49 – Lått og løye

Heia bloggææn, denne uka har vært litt annerledes enn vanlig, så vi har mye spennende å dele med dere faste lesere

Mandag

Uka starta med valgfag. Klassen gjorde mye forskjellig, noen koste seg med musikklytting, mens andre fikk en tøffere start på dagen med gruppetime med Hilde Maria. Etter lunsj fikk vi endelig tatt turen til klatresiloen etter endeløse timer med knytting av åttetalsknute og buddycheck. Vi fikk øvd oss på både sikring og fall, så nå er vi klare for å ta på oss de heftigste svarte rutene. Det ble en aktiv start på en ikke like aktiv uke. Mulig vi var på Lisjetind denne uka, kanskje det var forrige uke, vi husker ikke helt. Sjekk blogg. 

climbing that wall like its a girl

Tirsdag, Onsdag, Torsdag

I løpet av de neste tre dagene fikk vi storslått besøk av selveste Prots, en kordirigent som skulle få 100 elever til å høres brukbare ut i løpet av denne tiden. Tirsdagen var nok alle ganske spente på hvordan han skulle få til dette, ettersom mange kanskje er direkte tonedøve. Heldigvis har vi flere talenter på skolen og resten var flinke på å henge med så godt de kunne. Vi ble delt inn i englestemmene (sopran), de jentene som helst ville blende inn i mengden (alt), fremtidige boyband medlemmer (tenor), dritten i midten (1. bass), og brumlebassene (2. bass). Noen storkoste seg med utfordringen og sang for full hals, mens andre (nevner ikke navn, Nure++) utnyttet muligheten til å tilbringe et par ekstra timer i senga. Ettersom dagene gikk med tobakksanger og noenlunde synkron klapping ble faktisk gjengen flinkere og flinkere til å synge samstemt. Boybandmedlemmene har blant annet funnet sinn egen stil, som går ut på å synge med full svanehals og en hånd på øre. Disse ble sykt proffe, og slipper album neste uke. Stay tuned. Målet for dagene var å til slutt fremføre «Stille natt» i ekte sølvguttenestil, noe vi naila. 

Bilderesultat for sølvguttene

sorry gutta, men vi tar over

Torsdag kveld

Vi var så heldige at vi fikk ha juleklubben i år. Så vi vartet opp med grøt, kake, allsang før vi tilslutt avsluttet med disko. Vi hadde aldri hatt klubben før så det var gøy at vi endelig kunne bli kjent med de herlige folka. Alle storkoste seg, spesielt William som fikk kapra drømmedama. Nå er ingen av de kjekke drøbakguttene våre single lenger. hihi, klassekos<3

Fredag

På fredag var det igjen duket for valgfag med både boksing, sirkeltrening, matlaging, toving, strikking ++. De aller heldigste fikk være med på valgfag aking med Silje og Edvard. Her ble det grillings på gapahuken og grov shredding ned bakken. På kvelden var det quiz arrangert av valgfag quiz, dette var kjempegøy. 🙂 🙂 wohoo det var helt sjuuuuukt lizzm, what the fuck man

Lørdag

BALL. Hele skolen var fokusert på dagens happening, juleballet. Seminar på lørdag ble derfor brukt på dekorering av gymsal og matsal, i tillegg til siste innkjøp til outfit. Klokken 17.00 var det duket for julemiddag med både ribbe, pinnekjøtt og is som var sykt digg. Etter dette ble det fotoshoot i peisestua og underholdning i gymsalen. Alle klassene sine innslag imponerte skikkelig, inkludert vår amazing parterapi møre edition. Parodier og nissestreker stod også på programmet, det var helrått. Og etter det kom endelig kveldens store høydepunkt-polonese. Neida, joda. Men vi danset mye, blant annet hadde vi en helt klikka syrefest bak sceneteppet, men det som skjer bak sceneteppet blir bak sceneteppet (eller hva Henrik?). Videre ble det swingorama med syke løft og danseskills, spesielt fra de som hadde deltatt på pardans valgfag. Klassen var ikke like imponerende på kåringssiden, men Tuva stakk fortjent av med årets latter og vant også Limbokonkurranse overlegent.  Resten av kvelden bestod av mer dans og kosing i jacuzzien. Noen endte også opp med å ligge i stjerne på dansegulvet frem til halv syv om morningen. Alt i alt en super vellykka kveld. 

Image may contain: 18 people, people smiling, people standing

Se så pene vi er da

prøvde å se sexy ut, faila

Hvis noen lurer på hvorfor alle jentene i ekstremsportklassen er single så er det fordi alle er så forelska i vår hunk av en lærer (barsk, barskere, Tor-Erik<3)

Søndag

I dag har alle sovet og hørt på julesanger med innslag av gayporn. En enda bedre dag enn i går med andre ord. 

Beklager for tidenes kjedeligste blogginnlegg, men i likhet med resten av skolen er vi ganske fyllesyke etter ballet. Munkholm tar på.

– Knerten og Nure <33

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.