UKE 48

Mandag

Nå var det endelig ekstremsport sin tur til å ha morgensamlinger. Den første som hadde morgensamling var Borghild. Ho fortalte om postmoderne dans, som ho drev med når hun gikk på danselinje. Hele denne uken spilte ekstremsport bandet før morgensamling. Dette skapte god stemning i musikksalen tidlig på morgenkvisten. Etter morgensamling var det som vanlig valgfag. Her drev vi med alt fra kampsport til sving. Etter valgfag hadde assistentane ulike aktivitetar. Her var det mulige å bli med på snømann bygging, ballspill og quiz. Mange valgte å bli med snømann byggingen, der fleire kunstverk vart skapt.

Alexander, Kjersti og Åshild viser fram sin kule snømann.

Tirsdag

BenDJamin klarte å vekke alle med sine ekstreme DJ-skills på morgensamling idag. Han brukte sitt topp moderne launchpad til å lage stilige melodier. Etter morgensamling gikk turen til klatresiloen i Volda, der vi tilbrakte resten av dagen. Mens størsteparten av klassen brukte tid på å klatre ulike løyper og buldre, var det nokon tøffingar som prøvde seg på brattkort. Lunsjen denne dagen blei spist i kantinen til høgskolen i Volda, som er rett ved siden av klatresiloen.

Erlend M i aksjon.

Onsdag

Idag var det Carsten sin tur å ha morgensamling. Han viste oss korleis man kan bruke nettsiden reddit. Vi fikk se kordan nettsiden fungerer og kor kjekk den kan være. Etter morgensamling gikk turen igjen til klatresiloen i Volda. Her fikk dei siste etternølerane tatt brattkortet.

Kjetil gleder seg til å klatre.

 

Led klatring på gang.

 

Torsdag

Morgensamlingen idag var Yvonne sitt ansvar. Ho fortalde heile skolen kvifor ho valgte dinna skulen og korleis ho har drevet med friluftsliv før ho kom til Møre. Etter middag ordna Sør-Amerika sin assistent Leif med aktivitet. Då vart det gigant ping pong turnering, der Adrian F og Vegard stod att som seirande. Det vart også vafflar og saft til alle tilskuerane og deltakarane. For å toppe kvelden kom Tore Trubadur på besøk seinare på kvelden. Då blei det allsang og god stemning i peisestova. Sjølv om han var sår i halsen vart det ein lang kveld med fleire gode slagarar.

 

God stemning med gigant ping pong.

 

Fredag

Da var det  Hallvard sin tur å ha morgensamling. Her viste han oss korleis førstehjelp fungerer. Dette var noe han virkelig kunne, ettersom han hadde fått god erfaring under Tyrkia turen.  På kvelden vart det Beat for Beat som assistenten Leif stelde i stand. Dette var eit heil dundrandes show der heile skulen fekk moglegheiten til å vise fram sine song kunnskapar.

 

Laurdag

Idag fekk vi besøk av ein hyggelig kar. Han kom på besøk for å vise oss stjerneteltet sitt. I dette stjerneteltet blei vi vist ulike stjernetegn, både den greske og samiske tolkningen. Han fortalde oss også om korleis han elsket å se på stjerner og korleis han driver med noko han brenn for.

 

Søndag

For de fleste var denne søndagen ganske vanlig. Den ble brukt på å slappe av etter ein hektisk uke. Da foregår det som oftest i peisestuen, der man kan spele kortspel og sosialisere seg. Enkelte spreke elever møtte opp på tabbata klokka 12 som er fast prosedyre kvar einaste søndag. Dette er ei treningsøkt som går ganske så hardt for seg.

 

Jakob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.