Uke 48 – klatring og mye moro!

På mandag hadde vi valgfag før lunsj, der det var isbading, strikking, styrketrening, kickboksing og alt mulig annet på programmet. Etter lunsj var det duket for «Løp for Håpskolen», et veldighetsløp arrangert av kinaklassen til inntekt for en fattig barneskole i Kina. Hele skolen deltok, og Emma i ekstremsportklassen fikk diplom for å ha løpt flest runder av jentene. Well done;)) Etter løpet måtte en gjeng vaske matsalen, fordi Tor-Erik hadde glemt («glemt»?) at vi hadde husvask denne uka. Da var det bare å finne fram moppen og sette i gang..

Tirsdag startet med at resten av skolen måtte vaskes, så de som ikke vasket mandag fikk vaske nå. Da skolen var blitt skinnende ren var det klatring på programmet og vi fikk starte med sikring på led.

Denne onsdagen var klassen samlet sammen med FIT-klassen i gymsalen for å leke litt, men viktigst av alt: kåre den mest #xtreme klassen. Klassene konkurrerte i grener som håndball, tjukkas-stafett og andre morsomheter. Da det var duket for tre på rad, fikk Lars såpass overtenning at han felte Sina, som skled langs gulvet og lagde hull i veggen, #godstemning. Etter en bokstavelig talt hard kamp (hvertfall for kneet til Sina) gikk ekstremsportklassen av med seieren i klassemesterskapet. Moro for unga!

På Torsdag var det roligere aktiviteter på programmet. Dagen startet med en liten preppe-session, der William lærte klassen alle do’s & dont’s når det kommer til gliding, voksing, sikling og resten av bøtteballetten som hører med når man skal gå på ski. Etter en kald hyggestund ute, trakk gjengen seg inn for å se på skifilmen over alle skifilmer, vi snakker selvfølgelig om Supervention. Etter filmen var noen i klassen blitt såpass gira på ski at det var rett før man tok på seg skia og staket i vei på asfalten for å komme i stemning.

Fredag var det valgfag, så da var klassen spredt rundt og gjorde alt mulig forskjellig. Før vi skulle sette i gang valgfag, fikk alle tildelt en hemmelig nissevenn som de skulle gi oppmerksomhet til gjennom desember. På valgfag lærte Maria blant annet å lage vårruller på ekte kinesisk måte og Karoline jobbet iherdig med quiz. Til quiz hører også kake med, men Karoline og Edvard ble raskt dimmitert som kakebakere da 3/5 kaker til quiz-kvelden ble helt svarte i ovnen. Mystisk det der … Fredag var vi også halveis i 30 dagerschallengen, woho bare 15 turer til gapahuken igjen…

Lørdag var det duket for danseseminar med Ingeline&co, der gjengen lærte seg swing og hvordan snurre til man spyr. Etter danseseminaret ble de villeste kostymer snekret sammen i hui og hast til Peru sin elevkveld. Før den tid måtte også 30-dagersutfordringene gjennomføres. Noen trente, noen tøyde mens andre gikk til gapahuken. Siden det var kommet såppass mye snø, ble det aking i hundreoghelvete ned igjen fra gapahuken. Morroooooo.

Søndagen begynte med digg søndagsfrokost for de fleste, men noen valgte heller å sove ekstra lenge. Siden det var første desember, var det også første dag med hemmelig nissevenn. Kort, sjokolade og klemmer ble delt ut over en lav sko, og man begynte å merke på kroppen at julen begynte å nærme seg. På kvelden samlet hele skolen seg i peisestua for å se julekalendere, nye som gamle.

xoxo Karoline og Maria<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.