Uke 48 – Brattkort, første rando tur og juleverksted

Mandag og tirsdag

De to første dagene denne uken var i i ørstahallen for å klatre. Vi har klatret mye de siste ukene og målet med dette har være å få brattkort. siden alle har topptau kort allerede var det nå mulighet for mange å prøve seg på brattkort. Klatringen og sikringen gikk veldig bra, og etter disse to dagene hadde alle som var tilstede brattkort. Mange var veldig fornøyde med dette, og gleder seg til å kunne klatre på fritiden. Noe som mange kommer til å gjøre:)

Bilde av Amund

Onsdag

På onsdag var det klart for årets første rando tur!! Alle var veldig gira, både de som har stått før og de som aldri har prøvd rando. Turen gikk opp mot Melshornet, en veldig fin nybegynner tur. På toppen var det litt fokus på skredlære, og alle ble bedre kjent med skredutstyret sitt. Siden de fleste hadde nytt utstyr tok det sin tid før gjengen var klar til å kjøre ned. Men da vi endelig satte utfor, var det veldig god stemning. På vei ned igjen hadde vi også litt skiteknikk noe som alle i klassen trengte. Etter turen var alle i klassen enige om at dette var gøy, og vi gleder oss mye til rando sesongen kommer i gang for fullt.

Bilde 1 av Åke og Jonas, Bilde 2 av Jacob

Torsdag

Denne dagen var det en rolig dag. Vi samlet oss med Sunnmørsalpene-klassen for å få info om Lofoten turen vi skal på sammen i Mars. Her fikk vi høre litt om alt Tor-Erik og Eirik har planlagt for oss i Lofoten. Klassen synes dette hørtes veldig bra ut og vi gleder oss masse til turen. Etterpå samlet klassen seg for å oppsummere uken og snakket litt om tiden framover.

Lørdag

På lørdag var det juleverksted for hele skolen. Man kunne man blant annet lage julekort, gaveekser, julekaker, strikke og tove. Til lunsj hadde vi risengrynsgrøt med mandler og premier. På kvelden hadde Kina klassen elevkveld med juletema. Kinaklassen er kjent for å lage god mat, og de skuffet oss ikke denne gangen når vi fikk kinesisk ribbe med tilbehør. Dette var nytt men veldig godt.

Bide av Elise fra ekstremsport og Frida fra Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.