Uke 48:

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for det ekstreme

Det står å skinner av seg selv, for snøen er tilstede

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Shalom! Det er allerede uke 48 og julen nærmer seg. Her er julekosen og julepyntingen i full gang. 

Uken startet med valgfag før lunsj, etterfulgt av skredlære-teori med Sol og Stina. Hva vi kanskje trodde skulle bli en tør dag, ble ikke så tør da Sol og Stina brukte kake og plastikkfjell i undervisningen (Yummy in mah tummy). Denne timen ga oss mye nytte før den praktiske delen av skredlære dagen etter.

På tirsdag var det klart for å spenne på seg skiene og gå ut i finværet. Vi dro til Standal hvor vi delte oss i grupper for å utføre den praktiske delen av skredlære. Noen av gruppene startet med lek og morro i snøen for å teste vårt nye skiutstyr, mens de andre gruppene ble kjent med skredsøkerne. Oppgaven gikk ut på å finne en annen sin skredsøker begravd i snøen. For å finne denne brukte vi også søkestang og spade. Deretter var det tid for digg bållunsj, eller for noen en brent brødskive i en selvbygd «sittegrop-ring-ish». Etter lunsj rullerte vi på gruppene før vi dro hjem til middag. 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

   

Onsdag var det tid for generalprøve til den store dagen med Baliseminar. Dette gikk selvfølgelig ekstremt smuuuud. 

På torsdag startet vi dagen med heftig ballspill i gymsalen. Noen brukte også denne tiden til å utføre sin 30-days-challange. Svette og gode møtte vi opp til et foredrag med selveste Ernts. Han snakket om psykisk helse og viktigheten av et sunt liv. Dette foredraget engasjerte hele x-klassen, noe som førte til mange bra diskusjoner og refleksjoner. Etter et sykt bra foredrag, dusjet vi vekk svette og negative tanker Upside-Down Face on Apple iOS 11.2

Etter middag var det duket for enda et foredrag. For da hadde nemlig MARKUS WEGGE cruisa ned til Ørsta på frityrolje. Mange kjenner han kanskje fra dokumentaren «Bjørnøya» og NRK serien «Lofotsprell». Markus Wegge besøkte oss for å snakke om POW og Infinitum. Her fikk vi et innblikk av viktigheten av å pante flasker, i forbindelse med snø og klima. #pant for pudder! POWPOW

Dagen før dagen, aka dagen før Baliseminar , aka fredag var det valgfag hele dagen. Da sto skating, massasje, yoga, strikking, matlaging osv for tur. Ellers gikk mye av tiden til siste finish på postene til Baliseminaret. 

Endelig kom lørdagen hvor vi skulle vise skolen hvor radikalt vi hadde det i Bali. Eivind og Martine satte standarden på seminaret med en sinnssykt bra intro og balivideo. Etterpå delte vi skolen inn i åtte grupper, som skulle gjennom ulike poster. Disse var; hverdag, sykling, matlaging, dykking, diverse aktiviteter, surfing, marked og kultur. På postene fikk de andre linjene sett videoer, presentasjoner og konkurranser, samt at de fikk prøvd seg i de aktivitetene vi drev med på vår studietur. Senere på kvelden var det booket for elevkveld hvor Kina-klassen sto for underholdningen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så varre endeliig første advent. Da’n starta med lek og ballspill i gymsalen. Ellers har vi enkli berre kosa øss, spelt julesanger og eti mætt pepperkaker.Da varre goood stæmning i peisstua med mætti fine folk å værra med. Færdi tala fra Stange hembygda. Vi talas!

-Ingrid og Vanessa<34566783

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.