Uke 47 – Spretne kropper og fall fra store høyder

Hællæ! (med bolle i kjeften)

Vi er tilbake igjen med deres ukentlige dose av en ekstrem livsstil. Vi vet dere vil være oss, men dette får være godt nok. Enjoy!

Denne uka var det klatring og sprell.

Mandag

Mandag startet som vanlig med valgfag. Klassen var spredt for alle vinder dagens første timer og så spent frem til å treffe hverandre etter lunsj. Etter en «sublime» lunsj pakket gjengen utstyret og tok turen til klatrehallen! Der jobbet vi videre med brattkortet og øvde på fall. Her var det flere som tok noen store fall og fallt fra høye høyder. Vi er ikke en gjeng med pingler for å si det sånn! Heldigvis ble ingen skadet, selvom Oline startet dagen med et lite fall uten sikring:)

Tirsdag

Etter en forrykanes start på uken var gjengen klar for å dra tilbake til klatrehallen. Akkurat som i går var gjengen gira på spenning, og øvde både på buldring, fall og sikring.

Onsdag

Onsdagen startet i spenning. Gjengen hadde fått beskjed om å pakke treningstøy og møte opp uten for minibussen klar for eventyr. Ingen utenom lærer Tor-Erik visste hvor ferden skulle fare. Stemningen på bussen var til å føle på. Etter 1,5 times busstur kjører bussen inn på et avsides område. Foran oss er et dansestudio og Tor-Erik sa vi skulle på dansekurs. Gjengen så vantro på Tor-Erik, tydelig skuffet. Det var derimot ikke alle som lot seg lure av Tor-Eriks lurerier, og da han hadde fått hatt morra si delte han nyhetene om at vi skulle på trampolinepark! Stemningen økte automatisk med 5 hakk og ivrige og utålmodige løp vi ut av bussen mot inngangen. I parken hoppet og spratt vi rundt og hadde det kjempegøy. Mye tid ble tilbragt ved skumgummibassenget og opptil flere startet med dobble saltomortaler. Heldigvis ble ingen skadet. Det ble også kjørt konkurranser i hinderløypene og krig ble ført på bommen. Etter 2 timer var tiden ute og luften var gått ut av ballongen kalt ekstremsportklassen. Etter en velykket dag vendte de snuten hjemover og kjørte, til alles glede, innom macern på vei hjem. En absolutt prima dag her på Møre folkehøyskole.

Torsdag

Torsdag ble tilbragt på skolen i gymsalen med lek og morro. Det var tøft og her presterte Hermine å skade skulderen sin. Konkurransene gikk hardt for seg, og litt for mange hadde litt for lyst til å vinne. Takk for seg.

Fredag

Fredag, akkurat som mandag er valgfagsdag og klassen er spredt for alle vinder. Høydepunktet punktet på fredag, og kanskje hele uken, er lunsj. For til lunsj er det salatbar, og hvem elsker vel ikke salatbar? Helt fantastisk.

Lørdag

Lørdag var det som vanlig lørdagseminar og er ikke alltid like populære. Det som får oss gjennom lørdagen er elevkvelden som kommer på kvelden. Denne uken var det bali-klassen som stilte med show, og boy! som de leverte. Med et forrykende show, med dans, roasting, promposal og stripping la de en ny standar for elevkveldene. Fasinerende dag.

Søndag

Hviledag. fint vær.

Over og ut fra Chilletobbe og Jakob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.