Uke 47 – klatring, seminar og elevkveld

Mandag:

Første dag med valgfag. Noen isbadet, andre klatret, drev med kick boksing eller strikket. Det var mye forskjellig å velge mellom, og alle fikk gjort noe de hadde lyst til. Noe vi fort fikk erfare var at å være først ute i vannet og hoppe lengst unna stigen ikke er noe fordel, når vannet er nærmere 0 grader.  De som hadde klatring fikk prøve seg på klatring på led, hvor Hilde Maria ikke var så nøye med hvordan man var sikret, #makspuls. Etter valgfag jobbet klassen med seminaret over alle seminarer.

Tirsdag:

Klatring sto på planen, og resten av klassen fikk mulighet til å ta topptaukort.  Det klarte alle, for utenom Fridtjof som lå nærmest død i sengen. Dette var kult, og vi gleder oss til å kunne klatre på led og ta brattkort!

Onsdag:

Vi begynte forberedelsene til skisesongen, med skrekkvideoer av snøskred og nøye gjennomgang av skredutstyr. Dette førte til litt blandede følelser til den kommende skisesongen #hvemvilblitattavsnøskred ?! Vi fikk utdelt utstyr og testet hvordan man søker etter en som er tatt av skred.

Torsdag:

Dagen startet brutalt med generalprøve til seminaret på lørdag. Der fikk vi tydelig se hvem som faktisk hadde jobbet og forberedt seg… #itansvarligeEivindogEdvard. Vi fikk lange tilbakemeldinger av Tor-Erik, med mye forbedringspotensiale. Derfor var det bare å sette seg ned å gjøre alt på nytt.

Fredag:

Ny dag med valgfag, YEY. Vi hadde to skoletimer med valgfag, før og etter lunsj. Her var det mye forskjellig, alt fra heidundranes løping og svetting i gymsalen, til gode ømme rygger i FIT-klasserommet. Kvelden avsluttet med quiz i peisestua, hvor Ingrid og Karoline benyttet anledningen til å fortsette strikkingen på gamlehjemmet #RigmorogOlga.

Lørdag:

Vi startet dagen med tidenes seminar! Her fikk skolen se hvordan vi har hatt det på Bali og hva vi har gjort. Vi viste videoer og de fikk smake på noe av maten vi spiste der #Balibelly2. Denne gangen gikk det mye bedre enn på generalprøven. Vi ble passe lei av å snakke om det samme 6 gangen på rad.. men belønningen til Tor-Erik gjorde det verdt det!

Videre på kvelden var det Bali som hadde elevkveld, temaet var 2000-tallet. Elevkvelden besto av mye dansing, synging og roasting, ouch. Vi stilte opp i mange gode kostymer, Karoline og Edvard stakk av med en av prisene.

Takk for oss xoxo Tønsbergs stoltheter 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.