Uke 46 – Tilbake på skolen!

Endelig er vi tilbake på skolen etter noen fantastiske uker på Bali! Mandag kveld fikk vi en stor og varm velkomst av de andre klassene da vi kom tilbake til skolen. Litt trist å være tilbake i kalde Norge, men også veldig godt å komme tilbake å se at vinteren er på vei. På tirsdag samlet klassen seg i klasserommet og snakket om holdninger og viktigheten av å være positiv rundt andre mennesker. Vi fikk også møte Sol og Stina som er to studenter fra Høyskolen i Volda. De skal være litt med oss framover, både på klatring valgfag og med klassen alene. På kvelden fikk også noen av elevene årets første skitur opp mot Melshornet. Litt vått føre, men ellers god stemning. 14. November er ikke en dårlig sesongstart!

 

Onsdag ble en ny dag i klasserommet der vi lærte om klatring og bruk av klatreutstyr. Siden vi ikke hadde tilgang på klatrevegg ble det med litt kreativitet fra studentene, bordbuldring i stedet. Dette resulterte i en del blåmerker på de fleste, men god stemning her også. Tor- Erik hadde også en gjennomgang av skiutstyr og skiprepping. Etterpå gikk vi ned til sportsbutikken og ble anbefalt utstyr av de som jobbet der. Noen fikk også kjøpt seg helt nye ski og de fleste begynner derfor å bli klare til sesongstart.

 

Torsdag er vaskedag, men først startet vi med felles evaluering av Balituren. Alle skulle lage relevante spørsmål til klassen som vi skal tenke over og svare på neste uke. Om 2 uker skal vi ha seminar om turen, så vi brukte også en del tid til å planlegge dette.

 

På fredag startet en ny periode med valgfag. Elevene fikk prøve blant annet skating, knutekunst, massasje, pilates, yoga, klatring, tai chi og strikking.

 

Lørdag var det tid for seminar. Denne uka arrangerte kinaklassen et løp for elevene for å samle inn penger til håpskolen i Kina som de skal besøke på sin studietur. Løpet gikk ut på å skaffe sponsorer som skulle betale et valgfritt beløp for hver runde man kom gjennom. Jo flere runder, jo mer penger går til håpskolen. God innsats fra hele skolen der noen løpte og andre gikk. Klassen ble også representert på pallen da Petter kom på tredjeplass. Da vi var ferdige hadde kinaklassen laget kaker og kakao til alle, som en premie for innsatsen.

På kvelden var det tid for body and mind sin elevkveld. Tidligere i uka kom ”politiet” og fortalte at det hadde blitt begått et mord på Møre folkehøgskule. Kvelden gikk ut på å finne morderen. Kleskoden skulle være formell, noe som enkelte i ekstremsportklassen virkelig gjennomførte! Alt i alt var det en super kveld og vi koste oss masse.

 

Søndag fikk mange av elevene prøvd ut skiene sine for første gang da det var gratis inngang på Stryn vinterski. Forholdene var fantastiske og årets første pudder ga stor medsmak. Det har gått en del sykdom rundt på skolen denne uken så noen ble igjen hjemme og hadde en hviledag. Nå begynner de fleste å bli friske og vi er klar for en ny uke!

 

Xoxo Niri og Silje <33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.