Uke 46 – Som engler vi synger så høyt i sky

Hællæ! (med bolle i kjeften)

Vi er tilbake igjen med deres ukentlige dose av en ekstrem livsstil. Vi vet dere vil være oss, men dette får være godt nok. Enjoy!

Denne uka var det fellesfaguke.

Mandag

Mandags morran starta som vanlig med frokost klokken 08:15, som under halvparten møter opp til. Fortsetter deretter med en imponerende morgensamling av bali-klassen, før dagen kan starte på ordentlig. Valgfag gikk som vanlig, og klassen ble spredt for alle vinder. Etter lunsj startet godsakene.

For det har seg nemlig slik, at denne uken er det fellesfag som gjelder, og i dette tilfellet betyr det koruke for alle penga. Vi ble introdusert til Jon Sverre Lotterud som gjennom uken skulle vise seg å gjøre en helt fantastisk jobb med å lede dette skolekoret. Vi startet økten med lett oppvarming, og ble informert om hvilke sanger vi skulle synge. Øvelsen gikk greit, selvom samtlige slet med motivasjonen.

Tirsdag

Tirsdag morran starta som vanlig en halvtime før mandags morran, nemlig 07:45. Som vanlig møtte under halvparten opp. Dagen startet deretter med morgensamling for så å fortsette med kor. Vi merket litt progresjon, da det ikke lenger var like ille å høre på. Dette var også dagen det gikk opp for de fleste at koruka skulle ende med en konsert for aktivitetsklubben «KLUBBEN» for de med nedsatt funksjonsevne i nærmiljøet, samt Sunnmøre folkehøyskole. Etter lunsj stod derimot noe annet på planen. Kinaklassen på skolen har i lang tid planlagt det årlige håpskoleløpet, hvor hele skolen deltar. Løpet er selvfølgelig et veldedighetsløp, som går ut på å løpe så mange runder rundt en fotballbane på en time. Hver enkelt elev skal ha skaffet seg minst 1 sponsor, gjerne fler, som donerer et avtalt beløp for hver runde. Ekstremsportklassen, sporty og godhjertede som vi er, presterte over all forventning og ga virkelig jernet. Utrolig gode resultater å vise til:) Det var gøy og slitsomt, men vi koste oss masse.

Onsdag

Onsdag var en tøff dag, med kor på planen hele dagen. Ekstremsportklassen gir seg selvsagt aldri, og sammen kjempet vi oss gjennom dagen, og følte vi ble bedre og bedre, nesten klar for i morgen. Meget nydelig sang altså.

Torsdag

Endelig er dagen her, dagen alle har ventet på. Konsert står på agendaen. Starter dagen rolig med korøving, finpussing av ferdigheter, kvessing av stemmebånd klare for i kveld. Generalprøven går som smurt, med pause etter hvert eneste stykke:)

Oppmøte i gymsalen 17:45, 15 minutter til konserten skal starte. Vi stiller opp som de flinke koristene vi er, og venter på at gymsalen skal fylle seg. Publikum strømmer inn, og salen fylles av prat, latter og en smule sang. Ikke alle fikk øvd nok:) Konserten går sin gang, og ender med kjempesuksess! Alle parter var veldig fornøyde, og vi må innrømme selv at vi nesten felte en tåre, da våre vakre solister fra de andre klassene sang «Fix you». Så en stor takk til alle som sang, og de som ikke sang, men mimte i stedet:)

Etter konserten ble Sunnmørelevene ført til matsalen, og hyggelig prat med kjeks og saft gikk sin gang. Veldig hyggelig!

Fredag

Fredag gikk helt normalt. Valgfag hele dagen, som er gøy. Dette var også siste gangen i denne perioden, og vi har nå valgt nye. Trist å si farvel, med timeplanen man har lært seg å elske, men ekstremsport er ikke en klasse som liker stagnering, så det var på tide med nye fag.

Lørdag

Lørdag var det seminar om sjakk. Skolen hadde ordnet for en tidligere norges mester i aldersgruppe 14- år for å holde seminar, og lærte oss mye om sjakk. Det var interssant, og hele seminaret endte med en skoleturnering. Her var det altså total domantion av ekstremsportklassen. Jonas hadde en win-rate på 100% og knuste all motstand i turneringen og tok dermed lett seier. Det var ikke overaskende at han lå nesten 10 poeng foran 2. plassen på måten ham spillte. Dermed hadde vi faktisk 5 fra klassen i topp 10. Vi kan med andre ord si at det fysiske er ikke alt vi trener, men også det mentale.

Kvelden ble avsluttet på en fantastisk måte av animasjonsklassen. De hadde lagd et fantastisk opplegg til elevkveld, og jeg kan trygt på veien av hele skolen si at det var utrolig bra. Kveldens tema var familiekveld, og de stilte med både animasjon, dans og sketsjer.

Søndag

Søndag var en slapp dag for mange.

Over og ut fra chilletobbe og Jakob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.