Uke 46: Borte bra, hjemme best

 

Enda en uke er over og alle (utenom Torgeir  1st man down, som må operere minisken) er vel tilbake på folkehøgskolen. Det har vært en kjølig hjemkomst til Norge, men tross kulden tror jeg alle synes det var godt å komme seg hjem. Fridagene ble for det meste brukt til å lade batteriene og prøve å komme seg inn i den norske døgnrytmen. Jetlaggen hang godt i og første frokost var det overraskende nok ekstremsport som kom seg først opp. Skolen har gått sin gang selvom vi har vært borte og de andre elevene er nå ferdige med sin andre valgfagsperiode. Dermed var det tid for å velge nye valgfag når vi kom tilbake til skolen.

På onsdagen starta vi dagen ute sammen med sør amerika klassen som seff har savnet oss masse. De lærte oss rumpeldunkreglene og det ble mye latter i løpet av kampene. Etter rumpeldunken ble det satt igang planlegging av seminaret klassen skal ha om Bali. Og siden dagen ble startet med Harry Potter avsluttet store deler av klassen dagen med å se den nyeste harry potter filmen på kino.

 

Sør-Amerika klassen fikk ikke nok av oss så dagen etter var de med oss i gymsalen. Igjen var det klart for nye leker. 2nd man down, magnus aka bloggking tråkket over som bare det og tilbrakte resten av dagen med foten høyt hevet og iset i senga. resten av klassen kjørte på med hinderløype og oppbygging av form til skisesongen. På kvelden var det duket for koppfotball turnering og gutta fra drøbak slo til med en knusende seier #1440

 

På fredag var det tid for valgfag og det ble strikket, klatret og laget mat ++. Samtidig ble det også planlagt diverse utflukter for helgen siden det var frihelg. Mange var ivrige på å surfe og leide seg dermed ei litta hytte i nærheten av hoddevika og hadde en kald, men bra surf. Henrik derimot hadde fått nye ski og de måtte testes ut.

«det var stusselig» – Henrik Rodt

15101937_10210645066024202_391217251_o15182532_1130146547020559_2119690373_o

Uken avsluttes med en bursdag og gaude ble selvfølgelig feiret godt.

xoxo simon og mag

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.