Uke 46: Back To School

Home sweet home! Etter 4 uker i Tyrkia og 1 uke ferie, er ekstremsportklassen endelig tilbake til skolen. Det merkes visst nok at vi er tilbake, både på det sosiale og på støynivået. Selv om ekstremsportklassen nå er blitt ekstremt sammensveisa, så er det viktig at vi omgår oss med de andre klassene! Men det er selvsagt ikke noe problem… Noen hadde til og med forberedt en «velkomst campingplass» på rommet til Mats og Alexander.

Mandag var det valgfag på programmet. Det var da enten: kampsport, swing, volleyball, treningslære eller skoleband. Etter lunsj var det en blodig hard sirkeltrening i gymsalen for de tøffeste, eller spill i peisestua… På kvelden var også en gruppe som gikk ut i regnet og lekte «ring og spring» med naboene. På tirsdag gikk vi gjennom Tyrkia turen med Tor-Erik. Etter en god prat om turen ble det jogging i tidenes uvær. En sliten gjeng valgte for det meste å slappe av resten av dagen. Onsdag var det lagt opp for klatring, eller mest sikring i siloen. Det var nemlig mulighet for å ta brattkort prøven den dagen. Etter flere nederlag, var det etterhvert hele 7stk i klassen som klarte testen.

På torsdag møttes vi i klasserommet, der vi planla surfeturen til Hoddevika neste uke. Etter dette fyrte studentene løs med en «mild» hinderløype i gymsalen… Resten av dagen var det avslappning, vasking av rom og til slutt på kvelden; stikkball i gymsalen! Fredag var nok en dag med valgfag. Valgfagene denne dagen var svømming (livredning på land i 40min), kampsport, swing, skoleband og quiz. Kl.6 den dagen var det komedie/drama forestilling på Ørsta kulturhus.

Lørdag var en dag mange (alle) hadde gledet seg til, det var nemlig dagen hvor Sør-Amerika klassen hadde elevkveld. Og som de leverte! De leverte en forestilling som gir en god utfordring for ekstremsportklassen til å toppe, men er det noe vi liker så er det utfordringer! Det må også nevnes at det var en kveld med mange utrolige bra kostymer! Ingrid vant prisen for beste kostyme med Wilma Flintsones. Vi hadde også Henriette som Hufsa, Håkon som Aladdin, Ask som Ed Sheeran, Hallvard som Harry Potter, Gard som Draco Malfang, Bastian, Sander og Erlend M som «300» krigere, Erlend H som Clark Kent, Benjamin som fjellmannen, Jakob som Phil Dunphy, Åshild og Borghild som «Ylvis møter veggen», Adrian som Brave Heart, Trude som Legolas, Yvonne som Indiana Jones, Ketil som School Boy Q, Alex som A$AP, Carsten som Tony Hawk og Mats noe fra One Three Hill.

På søndag var det eneste opplegget å sove lenge, likevel valgte 3 barske, ekstreme og fryktløse elever (Bastian, Borghild og Gard) å svømme over Ørsta fjorden (2km +-) den dagen. Kaldt? – meh.

^Eneste video vi klarte å laste opp fra lørdagens elevkveld

Benjamin og Gard 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.