Uke – 45 Klatring

Denne uken var det klatring som var på planen samtidig som vi i ekstremsport klassen skulle ha morgensamlinger. En relativt kort uke ettersom den ble avsluttet med vår første frihelg.

Mandag: Denne uken hadde vi morgensamlinger og Tor-Erik var først ut. Etter morgensamlingen til Tor-Erik var elevene på forskjellige valgfag. Etter lunsj var klassen samlet i gymsalen å spilte kanonball i regi av vår kjære assistent Naod.

Tirsdag: På tirsdag hadde Marius en veldig spennende morgensamling. Etter morgensamling var det klatring resten av dagen. Klassen jobbet med å sikre og klatre på topptau. Hele klassen fikk prøve seg på fall og sikring av fall. Dette hjalp oss med å bli mer komfortable med oss selv og trygge på utstyret. Det var morsomt og se hvor stor forskjell det var på vårt første fall og vårt siste fall med tanke på hvor langt oppe i veggen vi turte å gå.

Onsdag: Oda hadde morgensamling på Onsdag. Resten av dagen gikk til å sikre at hele klassen fikk topptaukort. Vi var mye mer komfortable i klatreveggen og bygde et godt grunnlag til å få brattkort.

Torsdag: Oline hadde morgensamling på Torsdag. Dette ble etterfulgt av et skredkurs av Tor-Erik. Vi skulle egentlig ha en treningstur etter, men Tor-Erik fokuserte mer på utstyret slik at vi ble kjent med det og viste hva som er hva til senere. Etter lunsj så var det frihelg helt til søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.