Uke 44 – SJUKEHUS!!!

Etter en oppvarmings uke her på Bali har ekstremsportklassen blitt varme i trøya. Den andre uka på våres studie tur har tatt helt av! Alt ifra helvette til himmelen… :D, :(.. 

Mandag- Vi startet en gry tidlig morgen med smertefull og givende yoga før vi satte snuten mot surfestranda på Kuta Beach. På denne dagen var det utrolige gode bølger som gjorde at vi alle fikk prøve »green waves», dette ga medsmak som resulterte til at 5 av oss kjøpte splitter nye brett fra en lokal surfeshop. Senere på dagen dro vi til en av Bali’s mest kjente strender padang padang, der chilla vi max og jentene i klassen møtte noen kjekke australienere. Dette likte ikke læreren vår så han tok oss med videre til enda et kjent sted på Bali kalt, Uluwatu. Har så vi på profisjonelle surfere og spiste god mat i solnedgangen. 

Tirsdag- Helvettes dagen…

En spent gjeng ventet en fin sykkeltur gjennom Bali’s kulturelle og geografiske område og den sykt tøffe og hardtause Sina fylte 19 denne dagen. Vi håper på mye nedover og rolige bakker, men det viste seg at det var bratte oppover og nedoverbakker. Det tok ikke lange tiden før vi alle hadde 200 i puls og ståpels. Var noen rolige fall i starten men Liselotte tok ansvar og slo seg skikkelig, uheldigvis. Lisolotte falt stygt og havnet på sykehuset med store skader. Dette preget oss alle og vi alle fikk noe å tenke på. Liselotte fikk hjelp av vår kjære lærer og assistent Martine til å komme seg trygt til sykehuset og oppfølgning. Denne hendelsen skjedde midt i turen så vi andre måtte fortsette å sykle. Vi andre havnet ved waterfall(Gobleg), der tok vi fine photoshoots, bada og lettet stemningen. 

Onsdag- Enda en ny dag med surfing <3, gry tidlig yoga med en lokal dame på taket av villaen. kort oppsumert var det svært gode bølger på surfen, fler og fler mester surfing og stemning økes gradvis. Denne gode stemingen ble fort til krigersteming da vi vartet opp med vann polo på villaen. Kloring, skriking, slåing, klyping, bryting ble fort veldig voldelig i vannet og jentene imponerte grådig med deres maskulinitet. Senere på dagen fikk vi en hyggelig overraskelse der vår kjære Liselotte kom hjem fra sykehuset og dette ble feiret med god middag. 

Torsdag- BALI BIKE PARK, yeeeeeee and SUP with hospital visit….<3 :(… gruppen ble delt i to der den ene gruppen dro til Bike Park og andre hadde SUP i soloppgang. PÅ SUPPEN hadde jentene god steming med photoshoot og jenteprat(gruppen besto av bare jenter). De hadde det gøy. <3 Liselotte følte seg ikke bra etter hun kom hjem dagen før så hun ble lagt inn på sykehuset igjen… På sykehuset ville hun få mer oppfølgning på skadene. Jentegruppen dro til Liselotte for og hilse på hvordan hun hadde det. På Bike Parken gikk elevene amokk på stiene. det var råkule stier med masse støv. Guiden røyka 10 reøyk i timen og alikevell kjørte fra oss alle. I parken ble det mange knall og fall, der det ene var et flott nakkefall av Henrik, som ble slutten på hans sykkel karriere.

Fredag:  Bike park og SUP again! Gruppene bytta, så jentene dro til Bike Parken og hadde det sjuuukt lættis! XD, det var helt viiiilt sjukehus hele veien, jah….. Den andre gruppa hadde en fin tur på suppen før vi dro videre til liselotte for å hilse på hun. Her tok Nakkeguutten bilder for å se om den ikke var knekt, det var den ikke(men nesten). Så dro SUp gjengen på pump track, POMPE POMPENE!!

Lørdag- Alle untatt de sjuke hadde yoga med lokal dame, igjen…. før de surfa på bølgene blå. Henrik og Erika dro og hentet den fine jenta vår Liselotte fra sykehuset. i skjul lagde klassen et fint romantisk dikt til Liselotte som falt i smak, du er rå LIZZY!

Søndag- OHOHAHAHI, RISE OF THE PLANET OF THE APES. Monkey forest i UBUD med villdyrene var skremmende for noen, mens andre følte seg som hjemme.  Apene gikk amokk men frykt ikke, apeviskeren henrik kommer…ikke, Eivind ble bitt av en ape men Elin var en reddende engel med førstehjelp<3. Apene elsket rullestolen til Liselotte og ble fort crazymofo stemning i gruppa, William the monkey lover klarte seg noen gode 30 min før vi rulla ut av parken i høy fart:) Etter monkey forest hadde vi 2 timer i Ubud til å chille, prute og spise digg lunsj. Vi avsluttet dagen med at Silje og Martine hadde arrangert kokkekurs og det var jævlig fett! Vi lagde masse forskjellige retter som alle hadde «the mother sauce» i seg egt, en gul krydder saus som brukes i fks. nasi goreng. Folkene som jobba der var sykt koselige og vi var en big happy family. Resultatet ble sykt digg og litt spicy. Vi fikk også en tour av familie tempelet til hun som bodde der og hørte hele livshistorien hennes :)) 

Hilsen Elinanaa og Schiøtz <33 Svett Bali klem fra oss

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.