Uke 44 – 3 uken på Bali

Hallaisen bloggen!

Mandagen begynte med sen frokost, før gjengen ble plukket opp og satte kursen mot Padang Bai der vi skulle dykke. Dykkergjengen ble skysset ut med båt før vi rullet ut baklengs i vannet. Vi dykket helt ned til 12 meter hvor vi fikk sett ulike fisker, skilpadde, hai, løvefisk og mange andre kule skapninger. Etter to dykk i vannet var det tid for å dra hjem igjen. Kvelden avsluttet med Yoga. Dette ble da en ganske rolig økt, hvor det ble så rolig for noen (Tor-Erik) at de sovnet..

Torsdagen startet med en lang kjøretur til Tulamben hvor vi skulle dykke siste dagen. Her var det et amerikansk skip fra 2.verdenskrig som vi skulle utforske. Vi fikk da dykke helt ned til 18 meter. Det var veldig spennende å se skipet og kunne svømme gjennom det med fiskene<3 Det var flere som slet litt med å utligne, men det fikset seg til slutt, og alle var super fornøyde med å få bestått dykkelappen. Det var en lang tur hjem, og vi skulle nok en gang ha kveldsyoga. Dette viste seg å være nok en rolig økt da Lars tok seg en lang dupp, etter en slitsom dag. Vi vurderte sterkt å la han sove der resten av kvelden, men Tor-Erik tok på seg voksenansvaret og vekket han.

Onsdagen startet med surfing på Sanur. Her surfet vi ute på revet og det var gode forhold. Hele klassen var med og det var mange som hadde en bra dag og fikk tatt mange gode bølger. Det var også noen (Karoline og Johanne) uheldige som kjørte og krasjet inn i hverandre og fekk seg en liten smell. Når vi var ferdige ble vi kjørt til standen Padang padang. Vi måtte gå ned en trang gjennomgang for å komme oss til stranden og nysgjerrige aper ville ha alle tingene våres. Nede på stranda var det utrolig fint og vi hev oss ut i havet med en gang. Det ble mye bilder og stunt i vannet. Goproen til Ingrid ble stappfull av kreative bilder. Neste stopp var Nyang Nyang, og paragliding. Det var mange som ville ta seg en flytur. Til og med Tor-Erik hev seg med da han hørte hvor gira Lars var da han lettet. Flere og flere glis kom etterhvert som vi landet. Hvis noen lurer på hvor gøy det var, er det bare til å gå inn på instagrammen vår og høre på gledesskriket til Karoline<3 Vi hadde egentlig planer om å besøke den store statuen; Garuda Wisnu, men dette ble avlyst ettersom maten tok en eeeeeevighet før den kom, og at gjengen var ganske sliten. Noen ble sittende igjen å vente på maten, mens de andre dro hjem og badet i bassenget, hvor det var noen meget spesielle bilder som ble tatt;)

På torsdag var klassen igjen delt i to for å sykle og surfe. Den ene gruppen dro til Besakih Bike Park, for den siste økten på sykkel. Her fikk vi vist frem sykkelskillsa våre en siste gang, før det var på tide å ta farvel med bikeparken. Denne dagen var stemningen over all forventing i gruppa, stikkord: klikka stemning på lasteplanet, mi goreng og høner<3 Den andre gruppen dro til Sanur for å surfe med RipCurl. Her ble det meldt om sjuke bølger og god surf, men stemningen snudde raskt idet assistent William oppdaget en vannslange som snek seg rundt i surfen. Bena ble kjapt flyttet opp på brettet, for å si det sånn… Etter surfing dro surfegruppa på pumptracken for å pumpe litt og drikke milkshakes. Dagen ble avsluttet på Single Fin i Uluwatu for surfegruppa, med god mat og drikke i solnedgangen.

Fredag var opplegget det samme som torsdag, med sykkel og surf<333333

Lørdagen startet med et besøk til Blue Balls Beach, nei vent, Green Bowl Beach mente vi! Der fikk gjengen oppleve flaggermus-bonanza, eremittkreps-race and like, you know, like some cool people from L.A. Trappene opp fra beachen ga makspuls og en melkesyre klassen aldri hadde sett maken til #strykemed. Videre gikk turen til legendariske Waterbom med den enda mer legendariske bøtta. Her ble det skliekjøring for alle penga. Noen i klassen synes det var en god idé å skli kun på ryggraden, en noe uvanlig taktikk som ga mindre fart (=mindre damer?) og mer skrubbsår. Sina ble etter en hard finale mot Tobias kåret til klassens beste vannsklie-kjører. Etter en sjukt gøy dag i Waterbom, bar turen videre til sportssenteret hvor Baliklassen bor. Her ble det først fotballkamp, Norge mot Bali, der Norge gikk seirende ut 3-2 etter en knallhard kamp. Etter fotballkampen gikk hele gjengen opp på taket for å danse<3 Denne kvelden var stemningen helt sykt god, og samtlige dro hjem fra rooftop-partyet med et stort smil og gode minner.

Søndagen var det duket for en chilledag. Dagen begynte med sen frokost, før vi dro avgårde til havnen for å dra på båttur sammen med Baliklassen. Gjengen fordelte seg i to båter, før vi satte kursen mot Nusa Penida. Da vi kom frem ble sjøsyken helt glemt bort idet vi så en flokk delfiner rundt båten, og noen heldige fikk til og med snorkle med delfinene<3 Etter knallhard steking i solen med solfaktor 6, god mat og mye morro satte båtene etterhvert kursen tilbake til havna.

Alt i alt har denne uken vært helt magisk<3

XOXO, Anne Marthe og Karoline

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.