Uke 43 – Afghanistan, kostymer og mord

Hei! Uke 43 var en god blanding mellom læring og lek. Vi fikk besøk av flere forskjellige personer som hadde et forhold til konflikten i Afghanistan. Noen av disse hadde egne opplevelser fra Afghanistan. Vi fikk for eksempel høre litt om en som hadde flyktet fra Afghanistan til Norge, og hvordan det fungerte. Vi fikk i tillegg kontakt med Manijie via. Teams. Hun lærte oss mer om den politiske situasjonen i Afghanistan, og hvordan Taliban klarte å gripe makten. Vi fikk også muligheten til å stille spørsmål til de forskjellige foreleserne.

I løpet av uken deltok vi i «assasination game». Det gikk ut på at men fikk tilsendt en melding med navnet på hvem man skulle drepe (ved å ta dem på skulderen og si «du er død»). I tillegg, så måtte man passe på at man selv ikke ble drept. Hvis man så at noen drepte en person, så kunne man sende en melding til spillsjefene som et vitne, og det ville føre til at de også var ute av spillet. Dette spillet førte til at man ikke kunne stole på noen, og man måtte minst være 3 personer hvis man skulle gjøre noe.

For å få uken til å bli litt mindre skummel, så ble det organisert en kosekveld. Vi ble delt opp i grupper, og så skulle hver gruppe lage et opplegg på noen minutter med temaet «kos». Det ble stollek, klemme-restaurant, sang, quiz og mer.

På torsdag var det tid for klassebilder. Da skulle man selvfølgelig velge et tema, og temaet vårt var klassens hovedaktiviteter. Dette var blant annet ski, elvekajakk og sykling.

Denne uken var det også mye forberedelser til Halloween. Elevrådet holdt på å planlegge en kveld med alt fra dans til skrekk hus, imens alle fant fram sine skumleste kostymer. Opplegget ble veldig bra, og skrekk huset ble til og med litt for skummelt for noen!

Marius og Emilie utkledd som en Nintendo Switch

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.