Uke 39 – Showtime

Heia bloggen!

Det ble en litt annerledes uke enn vanlig for halvparten av elevene i xklassen. I slutten av uka ventet nemlig elevkveld, et kreativt innslag gjennomført av de forskjellige klassene et par ganger gjennom året. Mange av kveldene gikk derfor med som øving for denne delen av klassen, men som dere vil lese til slutt var dette vel verdt strevet.      

 

Vi starter med mandag hvor vi våkna opp til beskjeden om at vi skulle være første klassen som skulle ta del i husstell. Dette var basically vasking av fellesarealene på skolen. Høres kanskje ikke så gøy ut, men det skulle være en opplevelse hvor vi fikk se hvor mye arbeid som må til for å vaske etter oss selv. Det er en del mer arbeid enn en skulle tro, så vi ble mer bevisste på å rydde etter oss.

Deretter fikk vi en del informasjon om Bali-turen vår som ikke ligger mer enn 2 uker unna!! Vi fikk litt praktisk informasjon om oppholdet, etterfulgt av en del videoer fra fjoråret som definitivt fikk oss enda mer pumped til sydenturen. 

 

Tirsdag var dagen for tur. Vi menget oss med søramerikaklassen til «Kjerringa» i steikende sol. På 1130 m.o.h. ble det smålig kaos på toppen pga. blandingen av en stresset Tor-Erik og en saueflokk uten respekt for fjellet. Utsikten var noe for seg selv, og de fleste klarte til og med å holde mobilen i lomma i et par minutter før snappinga begynte;) 

I 18-tiden samme dag var xklassen på tur igjen, denne gang til Volda. Vi kjørte karavelle og minibuss, og Tobias klarte å komme fram til riktig plass etter litt prøving og feiling. Her deltok vi på et kostholdsseminar i forbindelse med forskningsdagane. Det var en påminnelse om viktigheten av å få i seg nok av fett, protein og karbohydrater i forhold til trening. Foredraget var en lett blanding av teite memes og mange slides, utført av en ivrig tante-figur. 

 

I Bali skal vi på noe som heter «Bali Bike Park». En park for man kjører i terrengløyper med sykkel. En god del av klassen var litt skeptiske ettersom ingen har drevet noe særlig med terrengsykling. Onsdag ble derfor en sykkeldag i mosmarka for å gi oss en smakebit om hva som er i vente. Det viste seg å være en storsuksess hvor vi koste oss med sykkelhopp, triksing, terrengsykling, bålgrilling og skrubbsår. Dette var enda en dag med sol og glade mennesker. 

 

På torsdag trodde vi det ventet en dag med mer Bali-prep etterfulgt av ei tung fysisk økt. Det viste seg at Tor-Erik var i såpe-humør, så vi endte opp med å se den drama-romantiske filmen «Eat, Prey, Love» i stedet. Filmen varte i over 2 timer, som gjorde at visse elever måtte lukke øynene litt. Det ble en velfortjent restitusjonsdag for en aktiv gjeng. 

 

Det viste seg at sommeren ikke helt har forlatt oss enda. Fredag var enda en dag med smilende sol, som førte til god s på diverse valgfag. Dette var også kvelden før kvelden for halve klassen. En gjeng med nervøse huleboere gjorde alt for å stille opp med en underholdende elevkveld. 

 

Lørdag begynte med et seminar holdt av Sumin, lærer for kinaklassen sammen med Miaomiao. Det var en teaser for Tibet, med nydelige bilder og historie. Tibet viste seg å være et fristende reisemål, men tibetanerne ønsker dessverre ikke oss nordmenn velkommen. 

Så var elevkveld på menyen. Det hele begynte med deilig steinovnspizza som ikke hadde stått på bordet uten hjelp fra flinke medelever som stilte frivillig opp. Det var mange kreative og ukreative kostymer, bl.a. en god del steiner. Tor-Erik var frekk og freidig som holdt løftet om å medbringe en flott date. Han spicet opp Alexanders moteshow med heftige hofter på catwalken. Kvelden inneholdt bl.a. groovy moves av Aleks med damene, et par hjemmesnekra musikkinnslag, film om huleboere som herjet i Ørsta city og litt kyllingkrydder mellom innslagene (vel utført av Benjamin i frekt kostyme). Mye hardt arbeid føltes ut som en bra investering i slutten av en sprudlende aften.

 

Takk for oss – Stavangerkameratene Tuva og Atle<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.