Uke 40 – Høstferie next

Hallaien Bloggen.

Denne uken har bestått av en god blanding av chille og aktive dager.

På mandag ble Fingeren endelig besteget av X-klassen. Dagen begynte med herlig vestlandsvær. Regn og atter regn. Plutselig ble gudene snille og himmelen åpnet seg for den kjære klassen vår. Kl. 11:30 kjørte vi fra skolen til Standalshytten og begynte vår ferd imot Fingeren. Solen gledet oss hele veien opp til Fingeren, men da vi nådde toppen ble det strek vind og solen forsvant bak skyene. Klassen ble enig om å ha en mobilfri topptur, slik at turen ble maximalt utnyttet. NO PICTURES PLS!

Tirsdagen var originalt viet til selveste Via Ferrata. Dessverre ble våre drømmer knust takket være det herlige våte været. Våre kjappe og kjekke assistenter gjorde dagen deilig for oss alle allikevel. Skate N die ble temaet for dagen! I to puljer kjørte Tor-Erik oss til skatehallen. Der tilbrakte vi halve dagen, samt lunsj. Alle fikk kjørt seg og alle gjorde en herlig innsats<3 X-Games next 😉  Bønna(Benjamin), Sondre, Martine, Simon og Tobias droppa fra mini half-pipe. Skatingen var utrolig gøy! Da vi ankom skolen og vi hadde fått tid til div. samlet vi oss i X-klasserommet. Det var duket for info med Mr. Bali (rektor Martin Staxrud) om Bali. Etter den PowerPointen var det ikke en enste sjel i det rommet som ikke gledet seg til studieturen. PS! Sjekk insta for en amazing video av skatingen.

 

Onsdagen ble tilbragt i gymsalen. Det spilt innebandy, basketball, kanonball og stikkball. Det var en heftig gymtime med mye knall og fall + ekstremt mye morro. Vi hadde fått beskjed om å lage matpakke, noe som tilsier lunsj vekke fra skolen. Det vi endte opp med å gjøre, var  å sitte i matsalen med hver vår ferdig smurte matpakke. Senere samlet vi oss i musikksalen. Der ble det satt på videoer fra blant annet Bali Bike Park, Wakeboard og rafting. Wiiiii! Kakebaking ble også gjort tiltak på. Klassen bakte hele 4 kaker. 1 gulrotkake, 1 sjokolade langpanne og 2 brownies med peanøtter. Grunnen til disse ekstreme kakene var nemlig vår tur til Tor-Erik på torsdagen. 

 

Torsdagen ble tilbragt hos vår kjære linjelærer Tor-Erik. Minibussen og Caravella bragte en kakesulten klasse trygt frem. Det ble spilt spill, kos, kake og alvorsprat om våre forventninger til Bali. Det ble også laget deilig eggerøre til lunsj <3  Resten av dagen ble tilbragt på skolen med vask av rom og klasserom.

På fredagen var det valgfag med en gang slik at det ble gjort før kl 12:00. Som overskriften viser så er det høstferie, noe som bare betyr en ting… vi snakkes på Bali <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.