Uke 40 – DØDs og sykling

Halloien bloggen! Rosabloggerne her<3333

Idag er det Emma og Eivind som styrer showet. Dette har dessverre vært en kort uke, så ikke så mye og fortelle om. MEN ikke fortvil, vi har vært ekstreme denne uka også.

Uka startet med en busstur til Ullsteinvik, hvor vi var så heldige å få besøk av en svært dyktig sykler og dødser (foreldre kan gjerne google dette). Vi fikk pumpa i pumptracken og et par skrubbsår og blåmerker i downhillløypa. Emma har ny rekord i blåmerker på lårene og Eivind lå og gråt på bakken etter et søtt lite fall. Det stoppet oss ikke fra å dødse oss inn i svømmehallen. Eivind var selvfølgelig først opp på 10-meteren. «Ånei har du sett, Emma gikk i bakken». Neida, nå overdriver vi litt. Men det var gøy. Haha:-)

På tirsdag hadde vi en usedvanlig kjedelig dag. Takket være vår kjære Tor-Erik, som ikke har mangel på konkurranseinstinkt, ga vi alle alt på konkurranser i gymsalen. (Vi, altså Emma og Eivind, var selvfølgelig best i klassen). Etter litt morsomheter i gymsalen, var det på tide å høre enda mer om turen vår til Bali som er etter høstferien.

På onsdag, vår siste hele dag, var det flere i klassen som ble medlem av saltoklubben. Edvard, William og Nora er nå stolte medlemmer etter mange knall og fall i sykkelløypa. Onsdagen ble også tilbrakt i Ulsteinvik, og denne gangen med enda bedre ferdigheter enn sist. Vi har alle blitt bedre til å sykle, og er nå klar for BAAALIII!!!

Imorgen skal vi ha avslutning hjemme hos Tor-Erik i Volda før vi tar høstferie. Tro det eller ei, så er ingen særlig gira på ferie:( (men vet at dere foreldre blir litt glade for å få oss hjem). Heldigvis kan vi glede oss til Bali som er om under to uker (solbrillesmilefjææææs).

See u later alligator :p

Xoxo Emma og Eivind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.