Matauk og Grand Prix elevkveld

I uke 4 startet vi med felles opplegg med skolen kalt Ørsta rundt, dette var en rebus hvor vi ble litt mer kjent med Ørsta. Deretter var klassen på ulike grupper med forskjellige oppgaver i anledning matauk. Matauk er et begrep som brukes om innhøsting av matressurser, derfor skulle vi i løpet av matauk lære å samle inn ulik mat. Til slutt var det elevkveld med tema Grand Prix, her skulle de samme gruppene fra Ørsta rundt komme med et eget bidrag på scenen.

Mandag: Dagen startet med morgensamling, så ble vi delt inn i grupper og fikk tildelt et oppgaveark som førte oss rundt hele Ørsta. Oppgavene gikk ut på at vi skulle lage ulike bilder og videoer som senere ble vist på elevkvelden. De tre beste bidragene på hver oppgave fikk tildelt poeng som til slutt skulle bli slått sammen med poengsummen man fikk fra Grand Prix. Det var oppgaver som å skape moderne kunst med oss som selve kunsten, lag reklamefilm for Ørsta og gjenskap en filmscene utenfor Ørsta kulturhus.

Tirsdag, onsdag og torsdag: Dette var matauk dagene. Klassen var delt inn sammen med resten av skolen på ulike grupper som høstet inn ulik mat. Vi kunne velge mellom; fisking, eple og plomme innsanking, vedhugst, sopplukking, lefse/flatbrød baking, fridykking etter kamskjell og sauesanking. Vi som skriver bloggen var begge på fridykking og fikk testet våtdraktene.

Fredag: Fredagen var en relativt rolig dagen, vi hadde seminar med Einar vår tidligere rektor og Hilde Maria som er linjelærer på friluftsliv Bali. Seminaret hadde som formål å gjøre oss elever mer kjent med skolens verdigrunnlag. Samtidig som vi utforsket våre egne verdier.

Lørdag: Dagen startet med danseseminar i regi av Hilde Maria. Her lærte vi salsa, Cha-cha-cha og litt bygdeswing. Her var det mange som imponerte med mye bra dans. Så var det elevkveld, her også var det også mange som imponerte stort. Mye latter og god stemning fra alle innslagene. Her ble alt fra sang og dans til skuespill, dragshow og synkronsvømming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.