Uke 4 – topptur!

På mandag var det valgfag før lunsj, der folk var på litt forskjellige ting. Etter lunsj øvde klassen på å bruke skredutstyr, blant annet finne en nedgravd sekk med sender/mottaker. Vi fikk kjenne litt på nervene når prøve å redde en person fra dødens rike under snøen og tilbake til livets nærvær. Det var veldig lærerrikt og gøyyyy!

På tirsdag var vi på topptur til Vallahornet, 830 moh i digg pudder og dritfin utsikt, knallvær, og klikka stemning 🙂

På onsdag var det enda en topptur!!!!!!!! Vi var med Bali klassen som endte med å gå i lang lang rekke opp til topps. Ekstremsportklassen stilte sterkt med nesten fullt oppmøte, mens Bali klassen hadde noe svakere oppmøte pga en skada gjeng. Men til tross for deres noe svake oppmøte, var det fett å ha dem med på tur. Kjørte nedover i grådig fin pudder!!! Og knallvær i dag og!!! (nesten påskestemning)

På torsdag hadde klassen snøballkrig og bading i fjorden i våtdrakt med klikkastemning! Etter lunsj hadde vi seminar med den klokeste og viseste herremann på denne jord (Jesus). Han heter Knut Jørgen og var tidligere rektor på denne skolen.

På fredag var det valgfag hele dagen, der folk gjorde masse forskjellige ting. blant annet strikking, kickboksing, skating, matlaging, teatersport…

På lørdag var det seminar med Fair Trade. Vi lærte litt om hva Fair Trade var. De er opptatt av rettferdig handel og rettferdige arbeidsforhold for arbeidere. Vi ble delt inn i grupper der noen bakte kake som inneholdt Fair Trade produkter, andre gikk på amfi med banandrakter for å snakke med folk om Fair Trade. Noen gikk rundt på butikkene i Amfi for å finne flest mulig Fair Trade produkter osv. Konklusjonen endte med at Møre Folkehøgskole kanskje skulle bli en Fair Trade Folkehøgskole 🙂

På søndag var det fridag, og mange dro på topptur, og noen sto på ski i bakke. Andre gikk på ski og noen trente. Sola skinte jammen i dag og, og det kom godt med for de som tilbragte dagen utendørs. grådig fint. og grådig fin viku!!!!!

Denne ukens blogginnleggararar er Tuva og Eivind!!! Svallast neste viku, suss og klem <3 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.