Uke 37

Mandag: 

Mandag morgen og HALVPARTEN av klassen startet dagen med en ”rolig” joggetur rundt Hovdevatnet. Den ble roligere enn forventet, av de som ble med var det bare halvparten som klarte å gjennomføre…

Tirsdag:

Vi skulle på en ”liten” dagstur, som bare skulle ta noen timer og derfor rekke middag med god margin. Turen gikk til Kjerringa og som vanlig ledet Tor-Erik an i full spurt. Til og med veltrente Edvard kjente det på kroppen. Nesten på toppen kom vi til Tor-Erik sin favoritt del, klatring i superfart. Toppen av Kjerringa var en fin mulighet for nye fotoshooter, spesielt til Eivind sin rosablogg, som er på god vei opp mot topplista! (ligger link i bio!)

Veien ned var ikke noe unntak for det høye tempoet. Det er et under at ingen rullet nedover fjelltoppen på Kjerringa, men til tross for et ekstremt tempo ble det ingen nye skader i gjengen.

Tilbake på skolen gjorde vi klart måltidene til turen neste dag. Hvor vi etter mange timers arbeid kunne si oss fornøyde med kokkeleringen.

previous arrow
next arrow
Slider

Onsdag til torsdag:

På onsdag var det vår tur til å dra til Stad i Hoddevika for å surfe. Vi gledet oss til å komme frem, selv om været ikke var helt på vår side. Når vi kom frem fikk vi satt opp teltene og den ene gruppen gikk ut i vannet for å surfe. Når begge gruppene var ferdige med å surfe var det tid for Tor-Erik sin klassiske rett på tur nemmelig taco. Vi begynte også smått med planlegging av elevkvelden vår.

Neste dag våknet vi opp med masse regn og vind. Teltstenger hadde falt ut i løpet av natten, og teltene måtte strammes flere ganger. Som nevnt var mange i klassen syke, og det var også Tor-Erik. Vi bestemte oss derfor for å dra hjem en dag tidligere, men fikk mulighet til en surfe økt til og det var flere som klarte å stå på brettet. På vei hjem spiste vi lunsj og hele klassen gledet seg til Lars sin gode kyllingsuppe. Lite viste vi at ingen av oss skulle få smake på den, for suppen hadde nærmest mugna i beholderen. Alt i alt var det en veldig fin og vellykket tur!

Stad (Haudevikja), bølgenes hjertestad i  Noreg. Der sauer ruller finere enn noe annet  sted. Vi dro fra skolen onsdag morgen og kjørte mot Stad.

previous arrow
next arrow
Slider

Lørdag:

Lørdagsmorgen startet “sent” med frokost klokka 9, og slumreknappen var mer fristende for hvert sekund. Men spent ventet vi på lørdagsseminar hvor Bjørnar endte opp med å sende oss ut i den ville natur. Hjem fra naturen kom elever med forskjellige poser fylt med ting som ikke vokser i naturen. Senere var det tid for elevkveld, som startet med noen saftige vårruller, sammen med ris og kyllingwok. Det smakte! Etter en kort pause var det tid for dagens hovedforestilling, alle var iført i kostymer av asiatisk still, der de fleste hadde gjort en god jobb. Inkludert ekstremsportklassen som vant 2 av 3 kåringer i kostymekonkurransen. Dagen var alt i alt tipp topp.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.