UKE 37 SÅRE RUMPER OG LÅR ++

Hejhej, denne uka er en av de topp tre bøseste* ukene så langt. Vi starta uka med mageplask i svømmehallen. Vi hadde besøk av Sindre Holtet (@ sindreholtet på insta) som har deltatt i VM i døds og rutter med høy bøs-faktor. Nesten alle dødsa fra tre metern og imponerte både hverandre og T-bone. Både sofa og døds ble sendt fra femmern av flere #fullsend uten hensyn til egen helse #xtreme. «Du flyr også trekke du deg samen» Sina Espedal Bjørkedal, 2018. «Er som å få to høytrykkspylere i øya» Håkon Steine Jørgensen, 2018. Vi hadde det sykt gøy og lærte mye ( se video ).

 

Sindre er også flink til å sykle, så på onsdag var vi i ulsteinvik for å bli grove på to hjul før Bali. Pump-tracken på Ulsteinvik var veldig bra og mange hadde stor progresjon og ble mye mer komfortable på sykkelen. Til tross for dårlig vær var det veldig gøy for de fleste (utenom Eivind som tryna og fikk hjernerystelse). Etter at vi ble komfortable i pump-tracken prøvde vi oss i den korte downhilløypa og hadde det fett i våte doseringer og små hopp. 

 

Torsdagen fikk vi info om matauk i neste uke, før dørskilt-konkurransen fikk størst fokus for dagen. De fleste på skolen la masse innsats i skiltene sine, og til tross for mange gode motstandere (noen er fortsatt litt bitre) gikk rommet til Liselotte av med seieren.

Fredag bestod av valgfag, der klassen delte seg på skating, gymsalaktiviteter, massasje, kajakk, klatring osv. I skatehallen var det mange som pusha sine egne grenser, noen litt for langt. Heldigvis var det kun tre stykker som endte på legevakten, en av de var William som brakk håndleddet etter en Indy 540 mctwist i pipen. I gymsalen skjedde det foppall og innebandy det var gøy. 

På lørdag hadde vi seminar om blasfemi. Og Liverpool vant 1-2 over Tottenham. Ey. Kinaklassen hadde elevkveld som betydde at vi hadde sjukt digg mat og asia-tema hele kvelden. Vi hadde kostymekonkurranse som Erika vant fordi hun var skalla. Kinaklassen hadde mange bra opptredener med både sketsj og dramatisering av kinesiske eventyr.

Søndag var vi med å arrangere Snauderåsa downhill i Volda. To av elevene i klassen, Henrik og Håkon, deltok i konkurransen. Henrik vant kort løype og Håkon hadde best tid blant deltakerne med hard-tail, som eneste deltaker. Vi var løypevakter og i tilfelle noen tryna og knakk ansiktet. 

 

Ha en bøs uke<33333 8) B) =D

Piss & løv Sina og Håkon

*bøs = adjektiv/adverb (er ikke sikker), kan ikke defineres, enten så har du det eller så har du det ikke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.