Uke 37 – «Kjør da» uka

Hei bloggen! Vi har nå vært på Møre Folkehøgskole i 3 uker og denne uka har gått superfort! Dette er første uka hvor vi har hatt normal uke med både valgfag og linjefag. Wohoo!!!

På mandagen var det duket for første valgfagstime hvor vi valgte alt fra volleyball, toving og tur i nærområdet bare for å nevne noe. Etter lunsj tok Tor-Erik oss med til Hovdevatnet hvor det ble joggetur og styrkeøkt som skulle forberede oss til surfinga på Bali! ????

 

 

Tirsdag var det linjefagsdag hvor vi dro på sykkeltur opp til Vallasetra for så å gå opp til Bjørnaskaret hvor vi fikk en liten smakebit av den fantastiske naturen Ørsta har og by på. På vei ned igjen ble fristelsen for stor og de fleste badet i friskt fjellvann, forhåpentligvis en kontrast til temperaturen vi kommer til få i vannet på Bali. 

 

 

Onsdag var også linjefagsdag og vi tok turen til Volda svømmehall for å teste våre svømmeferdigheter og kose oss og ha det gøy! Vi fant også ut at stupeferdighetene til klassen er innafor med både innslag av double backflips, frontflips og masse masse mer! ??

 

 
Torsdag var vi på sykkel og fjelltur til Helgehornet. Vi holdt et godt tempo oppover, trodde vi i alle fall, helt til en 5 klasse kom løpende forbi oss og ingen klarte å holde følge. #dårligform #workinprogress ✌? Etterpå var det vaskedag hvor alle var nødt til å shine rommet og alle fikk (faktisk) godkjent. (tilogmedeivind)
 

 

På fredagen var det en lang dag med valgfag i fire timer. Da ble det både skating, kickboxing, klatring og masse masse mer. For de heldige med to-timers fag på skolen, ventet den legendariske salatbaren til lunsj, og tro oss den levde opp til forventningene. Ellers ble kvelden også flittig brukt til forberedelse av kostymer til elevkvelden på lørdag ?
 
 
Endelig kom helga, og lørdagen gikk til seminar med blasfemi i fokus og undervisning gjennom Monty Python’s Life of Brian, men de som heller ville nyte det fine været kunne istedet dra på fjelltur til Nivane. På kvelden var det duket for Elevkveld hvor Sør Amerika hadde forberedt en heidundrandes aften med TV-tema. Gjennom hele uka hadde folk slitt og strevet for å mekke det beste TV-tema kostymet og på kvelden dukket flere imponerende kostymer opp. Ekstremsportklassen stilte sterkt og vant i ALLE kategorier med kostymer fra Orange Is the New Black, Suicide Squad, Ringenes Herre og Easy A!??
 

Resten av helga gikk fort og det ble alt fra fjellturer, kajakk, skating og karaoke kveld, dette var en bra uke! ?????

Bloggere: Eivind ??og Sigrid ??😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.